Temat: Kontrola ze służby celnej

No i doczekałem się , dziś na moje gospodarstwo najazd zrobili celnicy przekopali wszystkie baniaki i sprawdzili ciągniki (4) znaleźli ogółem 700l oleju opałowego. Czekam na wyrok żegnajcie się z adminem :nooo: :gun: :hmmm: :uuuu: :stu:  A swoją drogą mogli by się wziąć za wielkich aferzystów , a nie biednym chłopem reperować budżet. Rzucam rolnictwo nic tylko waląchłopa po dupie.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

2

Odp: Kontrola ze służby celnej

Nie dobrze mówili coś jaką kara

3

Nie rob nam tego, jak cos to na sad wpadniemy forszajami;D
Hehe;D

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

4

Jeździłeś Adminie na oleju opałowym z przemytu ??

5 Ostatnio edytowany przez damian9871 (2009-04-16 19:13:12)

jestem ciekawy rozwoju tej sprawy mam nadzieje że zdążysz napisać smile
udowodnili jazdę na opale? czy tylko posiadanie?

6

no ale jak znalźli opał w ciagnikach to pozamiatane bo jak w baniakach to pół biedy  bo zawsze mozna się wykręcic ze to pozostałości po piecu na opałówke  piec zdechł a opałówka została ..
ale jakim prawem celnicy wpadli na jakiej podstawie pszeszukali twoje obejście ? jakim prawem mieli nakaz jeśli nie to nie masz potrzeby ich wpuścic  przynajmniej tak mi sie zdaje

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

7

to skurwysyny jedne,biorą się za zwykłych szaraków a tam gdzie robią duże numery to takim uchodzi na sucho.Co oni chcą tym osiągnąc zniszczyc człowieka?*** ich i chuj

Typ traktora-zt323a

8 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2009-04-16 19:50:13)

no ale mieli nakaz czy nie?
nie źle ci teraz dadzą po kieszeni
Dlatego ja nie jeżdżę na opale
dostaje zwrot akcyzy parę złotych...
mniej pali o 10%....
sprzęt nie dostaje tak w dupę.... ( jeździłem wiem że jest różnica a jeździłem 3 lata no może zależny od dostawcy oleju bo rzeczywiście było różnie...)
no i mam spokojną głowę....

Bo co to za problem dal urzędasów sprawdzić po stacjach który z rolników kupuje ON a kto nie kupuje nic choć ma 80 hektarów

Coś ci powiedzieli czy tylko spowodowali wzrost ciśnienia krwi i pojechali

9

Moim zdaniem ktoś musiał cie pod kablować . Bo oni tak sobie nie jeżdżą i nie szukają takich osób jak ty to musiało być już ukartowane sad

GG 16238418

10

Pewnie wpadł ten co sprzedawał, a żeby ratować własny tyłek podał namiary klientów. Niestety Polska to dziwny kraj, a jak jeszcze w budżecie pustka to szukają kasy wszędzie, rząd miłości w końcu jest.

11

no tak sąsiad...
Ale ja mówię stacje benzynowe wystawiają faktóry na rolników te gnidy objadą wszystkie stacje w okolicy i mają listę czarno na białym do kogo mają jechać.....

12

Tych w Rządzie Powinno się postawić pod ścianą i wystrzelać ....
Ten Kraj schodzi na psy szczerze mówiąc !!!:(

GG 16238418

13 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2009-04-16 20:02:03)

Ja sie nie dziwie Wałęsie że chce wyjechać z Polski na dobre....
Kiedyś miałem go za dupka.... ale dupki przyszły  po nim...

14

Jakie hamy zbolałe!!

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

15

Najgorsze Krzysiek, że teraz rządzą przyjaciele Wałęsy. PIS-u nie trawiłem, ale było spokojniej, co prawda nie można było włączyć tv bo ich występy to był koszmar.

16

A co ja mam powiedzieć mieszkając nie daleko miasta kołobrzeg ,i bedąc w tym mieście co dziennie i to na dodatek w porcie rybackim. Swoją drogą napęd rybacki(zielony) jest super ale celna tak cię przetrzepie że oprócz zbiornika sprawdzą pety i butelki ,dlatego Piotrze szczerze współczuje bo mam znajomego co mu tak wlecieli bez uprzedzeni...A mogą tak robić i robią i chyba robić będą...

17

Jak to czytam to mnie krew zalewa!!!
Juz dawno straciłem wiare w ten kraj, a teraz to twierdze ze Stalina i Hitlera brak aby był tu jako taki porządek
Admin jestem z Tobą - przynajmniej duchowo!!!

18

Nalot był z powodu donosu od "uprzejmego" w 4 ciągnikach znaleźli 180l i 500 w zbiorniku wszystkie ciągniki nie rejestrowane , przyznałem się do posiadania 2 tamte przypisałem zmarłemu 2 lata temu wujkowi , to co w zbiorniku określiłem jako pozostałość po suszarni do zboża którą wujek smile 2 lata temu sprzedał w sumie wyszło że mojego ok 80 litrów. Z rozmowy wynikało że nie musiałem jechać wystarczyło że OO jest w zbiorniku , sankcje karne będą na pewno tak mi powiedzieli o wysokości poinformuję , każdy rozpatrywany jest indywidualnie.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

19

wicher ale napisz czego może się spodziewac nasz admin jeśli twój kolega miał podobna sytuacje  , i jeśli wiesz  co twojemu koledze zrobili...

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

20

Współczuję Ci Piotrze, nie ma nic gorszego jak konflikt z prawem i to nie z "własnej" winy, czy zamierzonego celu, nie chciał bym być złym prorokiem, ale z tego co wiem, jak robili łapanke na diesle na drodze, to jadącemu na OO grozi zapłacenie akcyzy za olej w zbiorniku, oraz 5 tys kary :uuuu: ale to wiem tylko ze słyszenia. Trzymaj się!

tel: 605107385  czynny non stop
ZT 323 A 89`
E 512 77`
B 200/5 83`
Brakuje mi Trabanta   http://img77.imageshack.us/img77/6011/fzt303nb5.gifhttp://img519.imageshack.us/img519/7425/cccp.jpghttp://img148.imageshack.us/img148/4215/trolex.jpg