Odp: Powiedzcie coś o sobie
Witam w gronie miłośników i właścicieli Fortschrittów ,tym bardziej ziomala i w dodatku z rodziny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam w gronie miłośników i właścicieli Fortschrittów ,tym bardziej ziomala i w dodatku z rodziny.
Cześć wszystkim nowo przybyłym !
Markus a dokładniej to gdzie mieszkasz?
O już się dopatrzyłem pozdrawiam Dębionek ja mieszkam po sąsiedzku w stronę Izabeli
Na pewno duuuuzo dalej odemnie mieszkacie!!
Witam,tu Jacek. Od 2 tygodni mam E 930 z osprzętem.Mam prośbę kto wie jak i do czegozamontować bronkę i/lub opielacz?
hej witam wszystkich jestem tomek 23 latka posiadam forszaja 303 1987 rok (jesteśmy prawie bliźniakami:P).mam go tzn ojciec go kupił jakies 8 lat temu.maszyna była przez siedem latek nie do zajechania, nawet raz zdazylo sie ze zatarły sie synchronizatory na skrzyni ale wystarczyło dolac oleju do skrzyni i troche go rozruszac i chodził dalej. niestety w tym roku na wiosne przez nasza glupote :stu: zatarlismy silnik dobrze ze na podwórku stoi jeszcze mf bo bylo by krucho. ale mam nadzieje ze go odremontuje w wolnym czasie bo ciągnik naprawde poczciwu mimo swoich lat:)
Witajcie nowo przybyli
Witam nowych, i Tomku jak zatarliscie silnik??(co było powodem??)
Hej jestem Dawid okolice Gliwic obecnie posiadamy MDW E-524 mam 20lat fotku dam jak zrobie:)
Hej jestem Dawid okolice Gliwic obecnie posiadamy MDW E-524 mam 20lat fotku dam jak zrobie:)
No witam Dawid;D
Ładna maszynka;D
witam jestem Tomasz ze slaska mam w posiadaniu forszaja 512 pierwszy sezon mam z nim za soba:)
Witam serdecznie nowo przybyłych i Sławka 77 !
Obecność tu i cyfra 77, sugeruje, że to rocznik nie wiek.
Witam wszystkich liczba 77 nie oznacza ani wieku ani roku urodzenia, jest to poprostu taka szczęśliwa liczba
Dodam jeszcze że jestem posiadaczem fortschritt E 512:D
Witam w klubie DDRowsko zakręconych.
Za posiadanie pewnie pięknej 512, masz + na dobry początek.
Czesc , jestem tu nowy jestem Maciek mam 26 lat jestem z okolic Grudziadza (Kuj pom ) . Jestem szczesliwym posiadaczem E 514 i zastanawiam sie nad kupnem ciagnika Forschrit i mam pytanko ktory jest lepszy 303 czy 323 oczwiscie chodzi mi o bez awaryjnosc bo komfort pracy wiadomo ze lepszy jest w 323 pozdro dla wszystkich
Wiatj co do awaryjności to rużnie bywa zalezy też ile kasy na niego posiadasz bo 303 od 323 rózni sie wiekiem blachami oraz że ma skrzynie 4 biegową i pare innych drobiazgów
Okolo 20 kola za to 323 juz chyba kupie , silniki sa takie same ale chodzi mi o skrzynie
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo