Odp: Z cyklu znalezione na Allegro
koledzy nacie te maszyne??? Szukam takiego
/www.olx.pl/oferta/fortschritt-mdw-525h-ernte-meister-CID757-IDmnyqi.html#1b45e84195
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Strony Poprzednia 1 … 499 500 501 502 503 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
koledzy nacie te maszyne??? Szukam takiego
/www.olx.pl/oferta/fortschritt-mdw-525h-ernte-meister-CID757-IDmnyqi.html#1b45e84195
koledzy nacie te maszyne??? Szukam takieg
www.olx.pl/oferta/fortschritt-mdw-525h-ernte-meister-CID757-IDmnyqi.html#1b45e84195
Znam gościa co go sprzedaje , kombajn widziałem na żywo ale coś nie ma brania bo w tamte żniwa już go sprzedawał. Facet nimnie kosi bo nie ma gleby tylko ma sklep z częściami do fortschritta robi remonty i ogólnie gościu ok.
Pawelg mylisz się.Kosi tym kombajnem u swojego szwagra co roku.
Pawelg mylisz się.Kosi tym kombajnem u swojego szwagra co roku.
Ale do tego modelu nic nie ma, tak twierdzi chłopak z sąsiedniej wioski.
Kosi ,cena trochę zaporowa,znam Mariusza od lat.
Kosi ,cena trochę zaporowa,znam Mariusza od lat.
Janusz to nie Twoje koła od 516 leżały kiedyś u niego ? było to jakoś po tym jak sprzedałeś 323 na którym je miałeś.
Cena trochę wysoka. Jak go nie sprzeda to w październiku pojadę go oglądać. Panowie jak znacie kogoś kto ma na sprzedaż MDW 525 lub Case 525 to dajcie znać. Szukam kombajnu na przyszły rok więc trochę czasu jest. Myślę że na 100 hektarów wystarczy
Koniecznie musi być 525? Żadnego Claasa nie bierzesz pod uwagę?
A ja nie wiem czy w stronę john deera nie spojrzałbym. Podobają mi się te maszyny i myślę, że są dobrze przemyślane. Dodatkowo heder daleko od kabiny to chyba dla mnie największa ich zaleta.
ojanusz napisał/a:Kosi ,cena trochę zaporowa,znam Mariusza od lat.
Janusz to nie Twoje koła od 516 leżały kiedyś u niego ? było to jakoś po tym jak sprzedałeś 323 na którym je miałeś.
Dobre masz oko,założył je do 514
Biorę wszystkie opcje claas dominator lub John Deere serii 20
Tylko przeraża mnie cena części zamiennych. Kurde wytrzasacz do JD 2064 kosztuje 9 tyś
Cena kombajnu do 100 tyś a tu nie poszalejemy
to może TC 56, mam już drugiego i jest naprawdę prosta i niezawodna maszyna
Tylko że Tc56 nie kupisz do 100 tys .
to może TC 56, mam już drugiego i jest naprawdę prosta i niezawodna maszyna
jak byłaby taka niezawodna to po co zmieniłes na nowszy? Mnie nwe holland kompletnie nie przekonuje
Może jakiś DF by sie znalazł czy z daleka od nich?
kolega użytkuje Deutz Fahr 4080 HTS Top Liner powiem tak części drogie ale kombajn sie dobrze sprawuje zadbany w dobrych rękach posłuży wiele sezonów
Biorę wszystkie opcje claas dominator lub John Deere serii 20
Tylko przeraża mnie cena części zamiennych. Kurde wytrzasacz do JD 2064 kosztuje 9 tyś
Cena kombajnu do 100 tyś a tu nie poszalejemy
To ci powiem że 9 tyś. to przyzwoita cena do NH tydzień temu kumplowi poszedł po gwarancji akurat to 8 netto plus dojazd i montaż ale i tak szczęśliwy że może kosić.Pantera pewnie by załatwił taniej ale mu się śpieszyło.
mpopis napisał/a:to może TC 56, mam już drugiego i jest naprawdę prosta i niezawodna maszyna
jak byłaby taka niezawodna to po co zmieniłes na nowszy? Mnie nwe holland kompletnie nie przekonuje
bo zamieniłem 13letni na nowy z prow-u bez dopłacania':walka:'
A ja jak najbardziej za new hollandem z seri tc podobają mnie się
Strony Poprzednia 1 … 499 500 501 502 503 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo