Odp: Jak Umieszczać Foto Na Forum
Ja mogę sie dorzucic
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » FAQ » Jak Umieszczać Foto Na Forum
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja mogę sie dorzucic
Ja również się dorzucę
A ja 50 zł na rok dam, żeby reklamy mnie nie irytowały, jeśli jest jeszcze takich trzech to stać nas na to żeby iść na płatny serwer, o ile faktycznie za tyle da się coś przyzwoitego wynająć.
Zrób szeryfie rozeznanie cenowe a o kasę się nie martw. Nie raz mi mi to forum dupe uratowało więc te 50 jakby trzeba było to nie poskąpie :beer:
Tak jak Andrew pisze nieraz forum dupę uratowało to i jak coś to też się dorzucę.
Jak coś ,to jestem jak zwykle.
mimo iż pracuję na co dzień z komputerami i zajmuję się prowadzeniem stron internetowych to jestem ostrożny z przenosinami. Oczywiście forum jak i telefony do forumowiczów ratowało i to nie raz ale puki "jesteśmy" darmowi nikt do nikogo nie ma pretensji. I od razu wyjaśniam że nie chodzi mi o kasę ale znajdzie się jeden, drugi, dziesiąty który powie "wpłaciłem kasę to wymagam, dlaczego nikt mi nie odpowiada, ej halo !!" itd, itp. A nie daj boże jak admin by coś na tym zarobił oj to dopiero by się mogło narobić. Dwa wyjścia:
1. Zostaje jak jest.
2. Admin jako "właściciel" przenosi na płatny serwer i czerpie z tego zyski ale ma przy tym urwanie dupy i podobnie jak to jest na AF co niektórzy wytykają że z takiego fajnego forum zrobiła się maszynka do pieniędzy.
A i jeszcze jedno, rozbudowa forum niesie za sobą masę nowych użytkowników - często bajkopisarzy.
Prawdę mówiąc dla zwykłego użytkownika forum (nie admina moderatora i tych co na forum żyją) nie ma różnicy czy to jest na płatnym czy darmowym. Różnica pojawia się kiedy chcesz zobaczyć te nieszczęsne fotki albo krótki film albo gdy musisz skorzystać a na stronie widnieje komunikat "to many connections error". I na koniec słowo na remat urwania tyłka - to będą mieli moderatorzy bo to na nich spoczywa pilnowanie "cenzury" na forum.
Do przedmówców - ja też oczywiście się dorzucę.
link do mojego usługodawcy:
https://linuxpl.com/Strona-glowna
Ja także dorzucę się na opłatę.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » FAQ » Jak Umieszczać Foto Na Forum
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo