Odp: Zakup ciągnika
?
gdzie teraz robia "ursusa"? w Lublinie. firma nazywała sie polmot moze kojarzysz. Ta firma kupiła prawa do posługiwania sie logiem ursus. Tyle wspólnego te ciagniki mają z ursusami
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Zakup ciągnika
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
?
gdzie teraz robia "ursusa"? w Lublinie. firma nazywała sie polmot moze kojarzysz. Ta firma kupiła prawa do posługiwania sie logiem ursus. Tyle wspólnego te ciagniki mają z ursusami
A co mają dalej klepać postperkinsowska serie ze skrzynią 8/2 albo stare "szóstki" ? Akurat kupno przez warfamę było jedynym ratunkiem dla firmy. A polmoty akurat dobre ciagniki jak na tą cenę oczywiście:)
kolega który pracował w Valtra powiedział mi ze jakaś seria ursusów to żywcem kopia valtry A.
Właśnie polmot H to prawie valtra A tylko w polmocie siedzi perkins a w valtrze sisu. Kumpel ma takiego 100KM i robi usługi belarką to problemy ma z klimą i węże od hydrauliki wymieniał bo zaczęły pekać. Sam chciałem takiego kupić ale wziąłem farmtraka bo za polmota chcieli 160tys wtedy za golasa.
nowy jaki by nie był zawsze cieszy , fajnie z PROW się kupuje , dziś patrzę że frajer byłem i dumałem za długo trzeba było z samego początku być twardym. takie łosie pobrały nowe ,nic nie robili minęło 5 lat i sprzedają . i zadowoleni że kasy nabiją.
Czy renault 133.54 czy 155.54 posiadaja walek Eco? i jakie ciagniki o podobnych mocach maja Eco wałki wom? Cos z tych starszych oczywiście...
Pochwalę się wam chłopaki na moim parkingu kolejna Renia
Tym razem Temis 630 Z
Tenis ?? renault temis ?? czy jak ?
Zapewne
Temis panowie pochodna od aresa 630 . Z silnikiem Iveco . Wypowie się ktoś na temat tych silników, jak narazie 3 opinie słyszałem i pozytywne
Kuzyn ma 650 i zadowolony, mówił że silnik oszczędny. Kabina na sprezynach. Wcześniej miał 323 i wstawił mu 6ct107 a jak kupił właśnie temisa to mówił że przepaść w komforcie i w polu też lepiej ciągnie. Ma go całego mechanicznego. A powiedz jaka tam jest skrzynia, ile biegów, czy jest jakiś pół bieg, jak rewers...
ja w tym roku przesiadłem sie z 323 na nową valtre i powiem że komfort to niebo a ziemia
Wygląd to też taka przepaść o ile nie niebo a piekło ;-)
u mnie jest 4 biegi , półbiegi są w gałce od biegów (dwa przyciski), rewers jest , tylko jak go kupiłem jako uszkodzony i działmy z elektryka a dokładnie z elektrozaworami bo wstecznego nie ma.A tak pokrótce jest z 2001 roku , opony stan dobry, tuz , klima , silnik i resztę sprawdzę jak w pole pójdzię
już moge sie pochwalić, dzisiaj przyprowadziłem kolejnego smerfa
https://zapodaj.net/a68d3e59e3fb2.jpg.html
Wow jaki to model? Ile ma kuni normalnych bez żadnych bostow itd
Gratulacje
Pasuje do właściciela ,, ładna pozycja ! gratulacje ..
już moge sie pochwalić, dzisiaj przyprowadziłem kolejnego smerfa
https://zapodaj.net/a68d3e59e3fb2.jpg.html
Piękna sprawa, widzę że na razie sam jeszcze szczękę trzymasz, żeby nie opadała... Tak na poważnie niech się sprawuje jak najlepiej.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Zakup ciągnika
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo