Odp: GG FORUMOWE
Mówisz że jakieś papiery ma to weź ksero i do wydziału dowiec się czy to wystarczy jak byś kupił totylnie koła o drazu na jeden rozmiar zmień co by mechanizmu roznicowego nie męczyć jak reszta ok to za tą kasę warto
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 395 396 397 398 399 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mówisz że jakieś papiery ma to weź ksero i do wydziału dowiec się czy to wystarczy jak byś kupił totylnie koła o drazu na jeden rozmiar zmień co by mechanizmu roznicowego nie męczyć jak reszta ok to za tą kasę warto
Po sezonie najlepszy czas na kupno maszyn. Chodzi mi o kupno przetrząsacza. 360 da rade z 6 karuzelami? Jakie firmy brać pod uwagę? Do czego w razie awarii najłatwiej kupić części?
dać da ale tylko ciągane a ciągane nie nadaję się jak masz kiepskie dojazdy do łąk. Ja mam ciągany przetrząsacz claas i przez kiepskie drogi łamią się palce i całe ramiona, a tanie nie są. Dlatego na nowy sezon będzie zawieszany samasz z 4 karuzelami.
A ile waży taki na 6 karuzel? W razie czego mam farmtraca bo i tak jedną dupą w 2 traktory nie usiąde ale ursusek o wiele zwrotniejszy na na łące.
Niby daje radę z obciążnikami http://www.agrofoto.pl/forum/gallery/im … dro-super/
chłopaki mam pytanie GDZIE JEST KOSEŚ ?
Korzysta z życia
chłopaki mam pytanie GDZIE JEST KOSEŚ ?
O tej porze to w domu chyba
tomek 323 napisał/a:chłopaki mam pytanie GDZIE JEST KOSEŚ ?
O tej porze to w domu chyba
ha ha ha to i ja wiem ale czemu go na forum nie ma od dłuższego czasu
Fenola tak samo długo nie widać na forum.
Powiem wam że u kosesia wszystko jest w porządku,zarobiony jest.
Koledzy w naszym województwie jest konkurs na sołtysa sołectwo ziemi łódzkiej jak by miał ktoś ochotę oddać głos na mnie to z góry dziękuję SMS 72355 w treści sz.3160 pozdrawiam wszystkich
Powiem wam że u kosesia wszystko jest w porządku,zarobiony jest.
dobra wiadomość
Koledzy w naszym województwie jest konkurs na sołtysa sołectwo ziemi łódzkiej jak by miał ktoś ochotę oddać głos na mnie to z góry dziękuję SMS 72355 w treści sz.3160 pozdrawiam wszystkich
a opłata według operatora czy jest jakaś specjalna stawka bo nie wiem czy pójdzie z darmowych sms czy płatne bo jak płatne trzeba konto zasilić
2,46
farmer1 napisał/a:Koledzy w naszym województwie jest konkurs na sołtysa sołectwo ziemi łódzkiej jak by miał ktoś ochotę oddać głos na mnie to z góry dziękuję SMS 72355 w treści sz.3160 pozdrawiam wszystkich
a opłata według operatora czy jest jakaś specjalna stawka bo nie wiem czy pójdzie z darmowych sms czy płatne bo jak płatne trzeba konto zasilić
A przepraszam nie dopisałem opłata za SMS 2,46 z VAT
aha ok
to ode mnie poszło
Pytanie do Tomka 1974 czy używasz tego 303 co przerobiłeś na odwrót w kabinie?
farmer1 odemnie także poszedł głos.
Strony Poprzednia 1 … 395 396 397 398 399 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo