Odp: Zakup ciągnika
ładnie ładnie gratulacje i bezawaryjnej )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Zakup ciągnika
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ładnie ładnie gratulacje i bezawaryjnej )
Gratulacje
ładna maszyna bezawaryjności życzę i miłego pracowania
Gratuluję i bezawaryjności życzę,
dzieki,dzieki, juz mial chrzest bojowy w pługu, zaskoczony jestem jego zwrotnoscią.
Może ktoś coś o tych modelach ??
https://www.otomoto.pl/oferta/massey-fe … xtor=SEC-8
mam fergusona juz 10 lat od nowosci bez wiekuch awarii, tego z ogłoszenia bym nie kupił
Konkret Sprzęt Yoko Jak najmniej błędów na kompie
Pany co powiecie o Skrzyniach bezstopniowych np Case CVT? Czy lepiej pchać się w mechaniczną?
Miałem okazję kupić Case z CVT i robiłem rozeznanie w Techpom i Mirtrans to powiedzieli że nie mogą powiedzieć na ten temat bo żaden nie wrócił do naprawy ze względu na przekładnie.Jak dobrze pamiętam to generalny remont tej przekładni to odbywa się tak że zdajesz starą bierzesz po regeneracji z Niemiec bo tam jakiś zakład się w tym specjalizował,inaczej jest z nowszą wersją CVT czyli CVX to w serwisie na miejscu robią zależnie co potrzeba.
Tak samo jest z vario. Kumplowi skończyło się w 926 to przyjechał mechanik od korbanka, sam wymontował i zapakował do kontenera i na koniec zaplombowal. Następnie założył nową a stara do Niemiec na regenerację
A w ciągnikach te skrzynie bezstopniowe są jak w samochodach na łańcuchu, czy jakoś inaczej rozwiązane?
Super, niech się sprawuje!
Ja już się wyleczyłem z nowego ciągacza.
Pole wydzierżawiłem, pracuje zawodowo i jest ok.
pzdr
Bezstopniówka fajna sprawa.
Puki działa )
Puki działa )
Wojtek wiesz puki nowa kilka lat pośmiga
PS.
Przy mojej kupiec tez miał się odezwać i przesłać zdjęcia co było w NH ale jak na razie cicho sza. poczekam do końca roku i zadzwonię z ciekawości.
Pietia myślisz że prawdę Ci powie ?
Pietia a co twój NH zdechł czy źle rozumuje ??
Pietia myślisz że prawdę Ci powie ?
Nie wiem ale zadzwonić można z samej ciekawości.
Ja obstawiam że coś się ukręciło w skrzyni biegów za mocne były odgłosy a później ustało i przestał jeździć.
A co ma się dziać? Był artykuł w jakiejś gazecie T7 w ac i 14 tyś godzin i dopiero skrzynia zaczęła się odzywać. A ciągnik kilkuletni, praktycznie nie gasł. Kumpel ma w swoim ok 4 tyś i śmiga.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Zakup ciągnika
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo