Odp: Powiedzcie coś o sobie
Cześć.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 117 118 119 120 121 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć.
Cześć
Witamy
Witamy w naszej Kuźni Ify
Witam wszystkich
Witaj
witamy słuchaj wracając do tych dźwigni to jeden opis już jest tutaj a mianowicie ten od sterowania podnośnikiem i hydraulika a resztę mogę ci opisać ale gdzieś w sobotę albo i niedziele
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php … 89#p145789
tutaj masz opis hydrauliki a reszta dźwigni jest banalnie prosta
Cześć
witamy słuchaj wracając do tych dźwigni to jeden opis już jest tutaj a mianowicie ten od sterowania podnośnikiem i hydraulika a resztę mogę ci opisać ale gdzieś w sobotę albo i niedziele
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php … 89#p145789
tutaj masz opis hydrauliki a reszta dźwigni jest banalnie prosta
Dzieki kolego za pomoc
postaram się w niedziele przybliżyć ci resztę dźwigni ale reszta dźwigni to są :
lewarki skrzyni biegów jeden od biegów drugi od zakresu prędkosci
dźwignia gazu ręcznego
obok masz dźwignię wałka wom
za nimi taka krótka to hamulce prawo lewo
koło siedzenia taka mała dźwigienka przy podłodze po prawej stronie służy do włączania pompy hydraulicznej
z tyłu pod siedzeniem pasażera jak podniesiesz cięgna na max i wciśniesz to w podłogę to blokuje opadanie ramion i ramiona nie opadają i to było by na tyle dźwigni które nie sa opisane
Witam wszystkich mam na imię Grzegorz i jestem szczęśliwym posiadaczem od miesiąca zt 323 z 87 r jestem z Dębowca na Podkarpaciu, pierwsze wrażenie traktorka fajne ale sprzedawca ukrył parę rzeczy z którymi teraz będę musiał sobie poradzić . Pozdrawiam:)
Cześć Grzegorz jak będziesz miał pytania wal śmiało na pewno każdy coś ci podpowie
witam kolege z mojego woj, mam miłe wspomnienia z ta miejscowością
Hej
Cześć
Cześć.
Witam !!
Dziękuje za miłe przywitanie i cieszę się bardzo że istnieje to forum,bo już dużo rzeczy, szybko zrobiłem dzięki informacjom zamieszczonym w różnych wątkach. Dziękuje że tak szczegółowo opisujecie naprawy co bardzo ułatwia naprawy samemu. Może i mi się kiedyś komuś uda pomóc. Pozdrawiam serdecznie wszystkich
dziękujemy
Witam wszystkich serdecznie.
Jestem z wami już od dawna i suma su marą wypadało by się w końcu przywitać. (lepiej późno niż wcale:P )
Mieszkam w małej miejscowości Bolewice w woj. wielkopolskim.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich zapaleńców marki:D
Strony Poprzednia 1 … 117 118 119 120 121 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo