Odp: GG FORUMOWE
Koledzy powiatowe głosowanie wygrane😀😀dziękuję wszystkim za głosy i serdecznie pozdrawiam. Teraz etap wojewódzki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 398 399 400 401 402 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Koledzy powiatowe głosowanie wygrane😀😀dziękuję wszystkim za głosy i serdecznie pozdrawiam. Teraz etap wojewódzki
no to fajnie że sie udało ale szczerze to teraz męczą tymi sms z tego konkursu ciagle cos przysyłają dobrze numer zmieniam to będzie spokój ale gratulacje wygranej
No i dobrze, a teraz zaprezentuj jakiś program, no bo chcę, bo chcę, to na zachętę poparcie FF masz. Teraz chciałbym dowiedzieć się coś o dotychczasowych osiągnięciach i planach na przyszłość...
Panowie mam pytanie mam taki docisk od ify był przykręcony do silnika w50 prawdo podobnie jest od ciężarówki mogę go sprzedać bo leży mi zbędnie ale nie wiem dokładnie od czego to było i ile sie za to pocenić bo przeglądałem w necie ale nie spotkałem takiego wynalazku:
najpierw znajdź klienta...
Brawo Patryk Dudek! Wygrana na motoarenie. Bartek Zmarzlik na 3 miejscu. No kurna jesteśmy najlepsi na świecie w tej dyscyplinie a tak mało o tym. W tym roku niestety nie byliśmy z żoną na motoarenie, rok temu byliśmy i było rewelacyjnie. Polecam kazdemu
MAREKPE wiadomość doszła? bo nie wiem czy wysłało.
Brawo Patryk Dudek! Wygrana na motoarenie. Bartek Zmarzlik na 3 miejscu. No kurna jesteśmy najlepsi na świecie w tej dyscyplinie a tak mało o tym. W tym roku niestety nie byliśmy z żoną na motoarenie, rok temu byliśmy i było rewelacyjnie. Polecam kazdemu
Ja w tym roku dwa razy byłem na Smoku. Finał Pucharu Świata i pierwszy finał Unia-Sparta, Ale czegoś takiego jak na Pucharze jeszcze nie widziałem. 17tys kibiców wszyscy Białoczerwoni. Mazurek dał moc
farmer1 napisał/a:Koledzy powiatowe głosowanie wygrane😀😀dziękuję wszystkim za głosy i serdecznie pozdrawiam. Teraz etap wojewódzki
No i dobrze, a teraz zaprezentuj jakiś program, no bo chcę, bo chcę, to na zachętę poparcie FF masz. Teraz chciałbym dowiedzieć się coś o dotychczasowych osiągnięciach i planach na przyszłość...
Dotychczasowe osiągnięcia powiadasz.Sołtysem jestem osiem lat w tym czasie zostało zakupione 7 namiotów 20 zestawów stół plus ławki na piknik który organizowany jest co roku w pierwszą sobotę lipca,na którym bawi się około 300 osób. O atrakcjach nie będę pisał bo jest tego sporo ,oczywiście kolegów z forum serdecznie zapraszam. Została zakupiona działka dla mieszkańców Światnik pod świetlicę wiejską ,na działce zrobiony jest trawnik który osobiście siałem dodatkowo zrobione jest ogrodzenie .Zostały zakupione dwie kosiarki jedna samojezdna ,druga podkaszarka .W tym roku został złożony wniosek do uni na budowę placu zabaw i siłowni zewnętrznej, dodatkowo robiony jest plan budowy świetlicy wiejskiej. W wiosce zostało położone około półtora kilometra asfaltu .W przyszłym roku chciałbym rozpocząć budowę świetlicy i montaż placu zabaw i siłowni. To tak po krytyce opisane moje osiągniecia jako sołtysa
Tego chciałem się dowiedzieć, dlatego ponownie będziesz miał mój głos w najbliższym konkursie. SMSy może i upierdliwe, ale jak się ma dzieci w wieku szkolnym które co jakiś czas proszą o możliwość udziału w jakimś konkursie to był czas przywyknąć.
Laszek napisał/a:Brawo Patryk Dudek! Wygrana na motoarenie. Bartek Zmarzlik na 3 miejscu. No kurna jesteśmy najlepsi na świecie w tej dyscyplinie a tak mało o tym. W tym roku niestety nie byliśmy z żoną na motoarenie, rok temu byliśmy i było rewelacyjnie. Polecam kazdemu
Ja w tym roku dwa razy byłem na Smoku. Finał Pucharu Świata i pierwszy finał Unia-Sparta, Ale czegoś takiego jak na Pucharze jeszcze nie widziałem. 17tys kibiców wszyscy Białoczerwoni. Mazurek dał moc
PGE Ekstralige na bieżąco oglądałem w nc+. Emocje były. Zawody na najwyższym poziomie. Fajne było porównanie naszych zawodników i obcokrajowców. Nasi jechali dla drużyny, najlepszy przykład Piter a Tai typowo dla siebie...
Nasi dali radę, ale miałem ciepło jak czarnogórcy zrównali wynik.
Dawno temu traktowałem Lewandowskiego tak, jak na to zasługiwał. Kopie piłkę lepiej od pozostałych graczy. Jest w tym dobry. Powiedzmy, że przemawia za tym zazdrość.
Potrafię świetnie rozrzucać obornik. Nikt nie robi zawodów ile ton rozrzucę ręcznie na powierzchni w jednostce czasu. Śmierdzące, mało interesujące, niszowe, nikogo nie interesujące. Patrzę jak mistrz na mistrza. Było OK do czasu aż włożył piłkę pod koszulkę. Chciał powiedzieć swoim kibicom, że jego żona jest w ciąży. Jego żona nie nosi ciąży pod koszulką. Wiadomo gdzie nosi. Mógł sobie tą piłkę wsadzić tam, skąd ten potomek ma wyjść, czyli w d..ę, wtedy byłoby wszystko wiadome.
Jak potomek się urodził, wsadził kciuk do gęby i zaczął ssać. Własny kciuk ssać, to objawy trochę infantylne, ale fani byli ZACHWYCENI ! Też był bym zachwycony, jakbym to ja mu tego potomka zrobił. Nie było mi dane. Ogólnie, nadęty buc z wielką kasą.
Dziś się trochę zrehabilitował, tak na 80 %. Pojawił się z chłopaczkiem na wózku inwalidzkim. Nawet pocałował go w czółko. Nie musiał, widocznie chciał, chyba że mu sponsorzy nakazali. Dobra, pamiętliwy nie jestem, ma konto wyzerowane. Więcej takich gestów, ma u mnie na plus.
Nie uparłem się akurat na Roberta. Młodzi ludzie nie mają autorytetów, wzorców do naśladowania. To jest problem ogólnonarodowy. Kto tylko pojawi się ponad szarą przeciętność, bez względu na dziedzinę staje się pretendentem zmian. Chodzi o kierunek zmian. Robert Lewandowski dzisiaj go pokazał. Szacunek !
Też jestem zwolennikiem chronienia swojej prywatności, dlatego ciut drażni mnie to lansowanie się z ciąża, dzieckiem itd. Cóż, jego życie, jego wybór. Bardziej od tego spaceru z tym chorym chłopakiem (mam nadzieję, że właśnie z dobrego serca niż "chwyt marketingowy") wzięło mnie, że Lewy pod koniec meczu się już wkurzal i ciągnął ile sił żeby wygrać, darl jape na innych, ustawial ich, tak robi kapitan.
Akropol skromności i pomocy innym to wolę w wykonaniu Kuby Błaszczykowskiego. Wg mnie chłop prosty, chyba nie przepada za fleszami a pieniążki rozdaje na pomoc raczej po cichu.
Sławek Robert to w sumie tylko piłkarz, bardzo dobry piłkarz. Kopie piłkę ,bierze za to pieniądze. Z umowy wywiązują się obie strony, a my się temu przyglądamy.Moim zdaniem to człowiek wręcz skromny, może nie tyle co Kuba Błaszczykowski, jednak nigdy nie odniosłem takiego wrażenia, żebym nazwał, go nadętym bucem. Tak sobie myślę, że Jego zachowania są i tak super w porównaniu do naszych posłów, co za Nasze pieniądze bawią się i wygłupiają o wiele więcej niż Robert. Tutaj standardów brak jakichkolwiek. A sport daje dobrą odskocznię, od tych przygłupów z Wiejskiej. Ja tą drużynę szanuję, za to, że umieją się w końcu zebrać i coś pokazać, zawalczyć do końca. Z resztą jaka to by nie była dyscyplina to jak Nasi wygrywają to serce rośnie.
Zazdrość to choroba.Czego mu zazdrościć ?
Kasy ;-)
To co lewy pokazywał na boisku z piłką i kciukiem to jak by nie patrzeć radość z dziecka... I co tu się dopatrywac w nim buca... Grzesiu jak tak Ci się miło robi patrząc na zwycięstwa bialo-czerwonych to przy okazji zerknij na dokonania naszych chłopaków od czarnego sportu.
Wiem, chociaż powiem CI że nigdy jakoś mocno nie interesowałem się żużlem. Miałem kolegów w szkole z WLKP to oni byli zapaleni mocno na to. Ręczna i siatkówka jeszcze mnie interesuje, ale ogólnie nie mam czasu oglądać i nie mam telewizora, żeby być zawsze na bieżąco
Żałuj żałuj, jak widzi się to na żywo to dopiero są emocje. Teraz mamy *** kadrę młodzików, chłopaki potrafią łoić aż słodko zawodników z cyklu sgp
Strony Poprzednia 1 … 398 399 400 401 402 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo