Odp: GG FORUMOWE
Podobnie jak sprzedawca opryskiwacza.
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 400 401 402 403 404 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Podobnie jak sprzedawca opryskiwacza.
Pogoda ładna, trzeba siać, kosić qq, ogólnie roboty w ch.... A ja muszę układać papierki na kontrole. Ciekawe co z tymi co mają po 2 ha dzierżawią komuś a sami dopłatę biorą, bo na liście mieli całą weś
musza tez miec zeszyt i tyle
Pogoda ładna, trzeba siać, kosić qq, ogólnie roboty w ch.... A ja muszę układać papierki na kontrole. Ciekawe co z tymi co mają po 2 ha dzierżawią komuś a sami dopłatę biorą, bo na liście mieli całą weś
ja takiemu jednemu zeszyt prowadze
A robicie mapki do tych zeszytów, czy tylko numery działek wpisujecie ??
Mapki nie musisz. numeru też nie. Możesz pisać np tatowe za stodołom, albo mietkowe za górką i będzie dobrze. najważniejsze byś nie pomylił działek.
Dostalem dzis zaliczke doplat-jaroslaw dziala😉
Szczęściarz.Ile masz ha tak do 1000.
Do 1000 mi daleko
Skończyłem. mózg mi się zagotował. ewidencja jest ale ni jak się ma do moich faktur zakupowych. i w międzyczasie kupiłem przyczepę.
Masło 8 zł kostka a mleko też poszło do góry?
Tak.
tak ale nie za wysoko jak na ceny masła
To prawda.
Mi za ten miesiąc po podwyżce i premii może wyjdzie 1.20 zł. Za wrzesień miałem 1.14.
To strasznie kiepsko. U mnie za wrzesień wyszło prawie 1,60 za litr.
To dobrze dostajesz bo Sierpc który zawsze dobrze płaci daje znajomemu 1.45 ja za swoje dostaje od mojej mleczarni 1.25
Panowie orientuje się Ktoś ile może ważyć heder zbożowy szeroki na 3.2m? Tak bardzo około... na bizonoskim starym typie hedera było coś koło 900kg. Czy tutaj można liczyć koło 700?
To strasznie kiepsko. U mnie za wrzesień wyszło prawie 1,60 za litr.
To chyba nie narzekasz co?
To cieszy i to bardzo. Mleczarnia ma zysk i obiecuje jeszcze podwyżkę do końca roku.
Strony Poprzednia 1 … 400 401 402 403 404 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo