Odp: Jaka jutro pogoda?
Pod Płońskiem JD z przyczepą qq na boku leży, info. od obwoźnej piekarni.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pod Płońskiem JD z przyczepą qq na boku leży, info. od obwoźnej piekarni.
kurz zmyło ...
u mnie optymalnie we wrześniu 65l
70l dzisiaj i we wrześniu grubo powyżej 200. Trzeba na aliexpress zamówić nasiona ryżu do siewu.
no to fakt Andrzeju ładnie dzisiaj nam polało no i Elbląg też ładnie popłynął Pasłęk w paru miejscach też wylał
u mnie dziś tylko 3 stopnie, a jadąc do pracy zobaczyłem pierwszy szron na balotach siana ułożonych przy lesie. Aż się zatrzymałem bo nie dowierzałem. A w Szklarskiej, Karpaczu -1
Rano jak wstałem do roboty też było bardzo zimno , dopiero taczka i widły mnie rozgrzały
Kurna ciengiem pada. Puki co tylko 3 ha qq poszły na ziarno. I pada i pada... Jedynie jeszcze po 3 beczułki gnojowicy poszły na ha po i pod kukurydzę
Lubelskie pochmurno ale piździ jak w kieleckim dyma sie od rana w robocie ale w samochodzie ciepło i dziś kolega mnie wozi
dzisiaj zamiast do lasu zrywke robić to do garazu samochód składać na październik zerwałem tylko 70m3 drzewa w 2,5 dnia więc bez szału mokro leje non toper
Wczoraj zacząłem orki zimowe, szło całkiem dobrze ale za chytro koło oczka podjechałem i utopiłem 1614 tak, że tylne koło do połowy w błocie. Belarus i 360 z wyciągarką ledwo mnie do tyłu wytargali. Dzisiaj od rana deszcz.
Ja wczoraj uprawiałem ścierniska po kukurydzy ,nawet nieźle szło , dziś chciałem trochę poorać ale od rana deszcz...
Tomek z lasu drzewo kradniesz, uważaj żeby Cię nie złapali
spokojnie nie kradnę tylko pracuje jako zrywkarz na przyczepie z hds-em
No i pierwszy śnieg zaliczony temperatura +1.
U nas dzisiaj ma coś dotrzeć wiało w nocy aż blacha na chałupie trzeszczała 2na plusie
dmuchało i lało całą noc a teraz słońce świeci ale idzie sine niebo
Napadało 8 litrów i pada nadal , na podwórku jezioro ,na polach po kukurydzy to samo ,brak możliwości wejścia nawet w gumofilcach a co dopiero wjechać ciągnikiem...
Właśnie "po kukurydzy", u mnie jest puki co na polu z kukurydzą
Kiedyś sobie gdybałem ile to w tym roku spadło wody i strzelałem 1400l
No i dziś usłyszałem potwierdzenie 1360l w 10 miechów gdzie roczna norma dla okolicy to 550l.
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo