Temat: Czym różni sie ZT 323 od ZT 325 ?????
Witam Chłopcy Chciałbym Się Dowiedzieć Czym się Różni Zt 323 od Zt325 ????
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » inne nie wymienione » Czym różni sie ZT 323 od ZT 325 ?????
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam Chłopcy Chciałbym Się Dowiedzieć Czym się Różni Zt 323 od Zt325 ????
Nie tu powinieneś zamieścić tego posta i poco ci ta wiedza?
323 od 325 różni się dwiema pozycjami w katalogu. Jedna, to nawiew zimnego powietrza do kabiny, w 323 - klawisz na raz. W 325 na dwa - średnie i szybkie. Następną pozycję podam jak znajdę przypadkowo instrukcję obsługi. Przez tą budowę, nic znaleźć nie mogę.
podobno 325 mają mocniejszą hydraulikie
co do tej wentylacji to też mam 2 biegi hehehe a to nie 325 tylko 320
no to dziwna sprawa, różnica musi być w bebechach albo jakaś opcja i już z 323 robi się 325 mam 323 z 88r i tez są takie nawiewy...kto ma 325!? gadać!!!
proponuję przenieść temat do pokoju pogawędek
A ja mam 303 i nie mam wgl nawiewow;d
Ale chyba rozna sie jeszcze tym ze 325 jest dłuzszy??
Ja w swoim 323 mam 3 biegi nawiewu,ale to chyba nie oto chodzi.We wsi były 2 takie 325,więc pytam gości czym się różnią.Jeden mówi :że wzmocniona skrzynia biegów,drugi na to:że rozbierał i nic nie zauważył innego niż w 323.Inna teoria że seryjnie miały montowany ten regulator przepływu oleju np.do t88.Ja spotkałem się z opinią że 325 ma niżej smoka w silniku tzw.wersja górska.To są opinie ludzi którzy mogą się mylić .Tyle z moich obserwacji.Pozdrawiam.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » inne nie wymienione » Czym różni sie ZT 323 od ZT 325 ?????
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo