10,161

Odp: Z cyklu znalezione na Allegro

Zestaw fajny, ale jak będzie słoma to się będzie zapychać

10,162

Tylko szerokość 4 m bez szans

10,163

Byłem oglądać dziś oglądać 1523 z Mieściska i się rozczarowałem bo stan nie przystoi do ceny i jeszcze okazało  się że mają nie 5000 mth tylko ponad 7600. ogólnie zmęczone ale do ogarnięcia,ale nie za tą kasę

10,164

https://www.olx.pl/oferta/pronar-1523-o … lBxjS.html

10,165

wszystko ładnie piękne ale te maski w nich to są takie juz nie bardzo

Nie ma to jak FORTSCHRITT

10,166 Ostatnio edytowany przez Pietia (2017-11-04 21:55:10)

colibeer napisał/a:

Byłem oglądać dziś oglądać 1523 z Mieściska i się rozczarowałem bo stan nie przystoi do ceny i jeszcze okazało  się że mają nie 5000 mth tylko ponad 7600. ogólnie zmęczone ale do ogarnięcia,ale nie za tą kasę

Taż mi chodziły po głowie już jakiś czas czekają na olx i kasa tak jak mówisz za wysoka - 20 i byłoby ok. tak jak dałem za swojego.

PS.

Powiem tak jestem pod wrażeniem ruskich koni, mam jeszcze komuś zaorać PHX pole po kukurydzy na glinie jak pójdzie sam jestem ciekaw jak to się będzie spisywało

10,167

Maski podobno trochę wadliwe i pękają. Co mi się podoba w nich to zwrotność i udzwig. Bo starczyłby mi 1221 ale 4.5 tony udzwig to trochę mało( talerzówka kompakt + poznaniak talerzowy)a i konie do bezorkowej się przydadzą

10,168 Ostatnio edytowany przez Pietia (2017-11-04 22:43:12)

Za ile chciał oddać ????

Mało ich jest w sprzedaży.

10,169

Cena jako taka nie padla bo 323 i inne sprzet poszedłby w rozliczeniu. Chyba widział moje rozczarowanie wiec stwierdził żebym przemyslał na spokojnie,ale sadze ze ok 5tys spusciłby na pewno.

10,170

No mało a jak sa dobre to cena 100tys, choc ten pronar z turem i tuzem zaczoł już schodzić z ceny

10,171

No kuzyn ma belarusa 1523 i bardzo go sobie chwali zwłaszcza jak przyszło mu robić w JD 7700 skrzynie i wyszło na remont 40 tyś...

E 516 na części
Telefon 695 076 269

10,172

Wypicowane sa to trzeba przyznać mój był cały zebrany ze tak powiem prosto od agregatu podpięty a ze padało więc wiadomo jak wyglądał. Po 60 mtg jest ok.

10,173

Pietia napisał/a:

Ten zestaw jest ciekawy

https://www.olx.pl/oferta/agregat-upraw … 0cb46ff5fd

To siewnik u mojego znajomego . Jak ma taki sam tylko 3m i super sprawa , i nie zapycha mi się , wysiew dokładny

10,174

Czyżby okazja? https://www.olx.pl/oferta/100km-ciagnik … 5;promoted

There is no soul, no soul could ever make me it's own...

10,175

czy ja wiem..... ponad 30 lat....

10,176

Ten model moze i byl zarejestrowany w 94 ale na pewno nie wyprodukowany

10,177

https://www.otomoto.pl/oferta/valtra-90 … xtor=SEC-8 to dopiero okazja, tylko jakos w okazje nie wierzę

Rolnik z powołania:-)

10,178

No i w remont drugie tyle co zakup traktora

E 516 na części
Telefon 695 076 269

10,179

Zachodnie używane ciągniki to zawsze jakieś ryzyko którego ja osobiście się obawiam. Gdy coś poważniejszego nawali to remont może pochłonąć pół wartości traktora albo i więcej. Na chwilę obecną nie planuje zmieniać głównego ciągnika ,wszystką ciężką robotę robi 323 ale gdyby kiedyś przyszło zmienić to chyba tylko ciężki zetor wchodziłby w grę chociaż zdaje sobie sprawę ,że do ideału to im daleko. hmm

10,180

Jak sprawny to choćby stary, po dobrych pieniądzach warto kupić. Jak pasuje to czemu nie. Ogólnie kupując jakiś wynalazek, trzeba mieć drugą maszynę, co w razie awarii zastąpi ten uszkodzony i robota będzie zrobiona. Ogólnie sam wychodzę z założenia, że klamotów ''zachodnich'' nie naprawia się szybko. Części nie kupuje się w pierwszym lepszym miejscu, tylko powoli szuka się bo może się okazać, że naprawimy za odsetek tego, co zapłacilibyśmy jakbyśmy chcieli naprawić szybko.