Temat: Jak Odpowietrzyć Wspomaganie Kierownicy W E 512
Witam chciałbym dowiedzieć się w jaki sposób mogę odpowietrzyć wspomaganie kierownicy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Jak Odpowietrzyć Wspomaganie Kierownicy W E 512
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam chciałbym dowiedzieć się w jaki sposób mogę odpowietrzyć wspomaganie kierownicy
ja nie miałem takiego problemu
Tam raczej nic nie trzeba odpowietrzać, zbiornik oleju jest najwyżej umieszczony ze wszystkich elementów układu hydraulicznego w tym kombajnie, wystarczy aby był odpowiedni stan oleju w zbiorniku i wszystko samo się odpowietrzy, może masz zbyt mało oleju?
U mnie czasami przy uruchamianiu po zimie zdarza się, że kręcąc kierownicą koła stoją w miejscu, ale wystarczy kilka razy pokręcić w prawo-lewo i po jakieś minucie wszystko wraca do normy.
Witam. U mnie też nie było z tym problemu. Mam tylko problem takiego typu że w lewo kieruję się lekko, ale za to w prawo potrzeba troszkę siły ( szczególnie gdy kombajn stoi ). Jeżli ktoś wie jaką wydajność powinna mieć pompa hydrauliczna, oraz jakie wytwarza ciśnienie prosiłbym o odpowiedź.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Jak Odpowietrzyć Wspomaganie Kierownicy W E 512
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo