Odp: Moja Dzisiejsza Zabawa
Z przyczepy .
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Moja Dzisiejsza Zabawa
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Z przyczepy .
Ładne przyczepki ile mają ładowności ?
Po 12 wchodzi
jak jeszcze załadowane to czapki z głowy !!!
Po asfalcie?
Po szosie daje rade ale już przy kominie to tylko z jedną.
ile ten rusek ma km? mój ford z podobnymi ma co robić
Nie doceniasz ruskiej technologi
Prawdziwe czysto radzieckie 105 kuni. Powiem że lepiej sobie radził od claasa ariona 420. Drapał się jak diabli a iwan szedl
Z podobnymi przyczepami (32 tony brutto) w żniwa puściłem się na wiadukt nad S5 tylko raz 1 polowa już na szczycie brakło mocy ale pedał w podłogę 4x4 ale dał radę na szczęście było już bardzo późno i mały ruch, ale to było tylko raz więcej tego już bym nie powtórzył.
mi pod górke forszajem z 2 takimi przyczepami brakło mocy. sprzegło chce bieg nizej a tu zgrzyt wiadomo brak synchro. ciagnik stana to wbiłem wolniejszy bieg ruszam a tu koła buksują. zrobiło sie ciepło. Dopiero po włączeniu napedu poszedł
Też tak kiedyś załatwiłem dyszel w jednej ze swoich.
tu sie dyszel tylko troche skrzywił,bo był na dolnym zaczepie,jakos wyszło,że górny był zdjety w c360 także pół biedy.
Heh dobre to było,wróciłem z pola idę i patrze takie coś,najpierw szok co tu stary nawyprawiał,potem gadanie jak sie to stało.
No właśnie tak analizuje i nie mogę dojść co się stało?
Ja też c-360 miałem zapiętą do przyczepy ale na górny zaczep. Suporeks rozładowałem z jednej strony przyczepy, no to powolutku zakręcę i rozładuję z drugiej, tak straciłem dyszel.
2 big bagi nawozu na przodzie,a staremu nie chciało sie cofać to pomyślał że sie przekręci i pojedzie do przodu,na szczęście grusza troche uratowała sytuacje,bo by przyczepa leżała całkiem
Kumpel w ten sposób rozładował mausera z RSMem. Już 6 lat nic tam nie rośnie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Moja Dzisiejsza Zabawa
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo