Odp: GG FORUMOWE
Damian powiedzmy że ten pan nie ma zbyt dobrej opinii w okolicy. Tak bardzo delikatnie i kulturalnie mówiąc. Serwis mają do kitu
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 409 410 411 412 413 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Damian powiedzmy że ten pan nie ma zbyt dobrej opinii w okolicy. Tak bardzo delikatnie i kulturalnie mówiąc. Serwis mają do kitu
https://www.youtube.com/watch?v=rIKtOE4-Ke8
Tu masz niezłego ale 2.5 stówy. W Bratoszewicach miał 440 Evo
Tego mam zamiar podjechać obejrzeć w bartoszewicach oglądałem JD w550 miał wtedy avero popokazowe a lexa później wystawił. Lepiej szukać na mercedesie czy cat? perkins odpada.
Jedni mówią tak, drudzy tak. Merc znajomego pobiera troszkę olej, inni mają caty i nic. Podobno cat lepszy.
A to co ziemi sporo doszło czy ostro na usługi?
Usługi czas zmienić bizona jest ze mną od 80r nówka z płocka po powodzi prowadzona
rzeźba na hederze szkoda czasu i paliwa by to oglądać
https://www.olx.pl/oferta/claas-mega-20 … 7502cdace5
Co Do silników Cat to średnio bym powiedział ... Pracuje na ładowarkach CAT i powiem że może i bezawaryjne silniki ale olej biorą jak wszystkie , nie ważne czy nowy czy stary , ale za to apetyt mają zacny ,,, na paliwo
spory przeskok planujesz jak kombajnu 10 razy droższego szukasz
damian a co oglądałeś go ??
Usługi czas zmienić bizona jest ze mną od 80r nówka z płocka po powodzi prowadzona
rzeźba na hederze szkoda czasu i paliwa by to oglądać
https://www.olx.pl/oferta/claas-mega-20 … 7502cdace5
To ile hektarów dotychczas kosiłeś że taraz taki przeskok ma być?
Rafał jechać obejrzeć jutro tego MF czy coś może się zmieniło?
W Niemczynie oglądałem kiedyś ciągniki nie zrobił na mnie dobrego wrażenia ten pan budowali wtedy dopiero te garaże.
Ha dużo nie mam do koszenia ale doszło do tego że bizonem jadę tylko zboża a rzepak i kuku usługa. Mając wydajną maszynę zrobię swoje i z 200ha się znajdzie w koło domu. Nie widzę sensu kupować jakiegoś 98 ładnego jak za te same pieniądze można mieć lexa i wydajność nie porównywalna a pogoda w żniwa nie rozpieszcza.
Jak widzę 5 klawiszowe jak młócą to porażka idzie trochę szybciej od bizonka( lex 405) albo gość nie umie go ustawić. Megami 208-218 objeżdżają go aż milo patrzeć. Lexiona z wyrwanym wałem nie widziałem za to mege tak.
To ile hektarów dotychczas kosiłeś że taraz taki przeskok ma być?
Przyłącze się do pytania. zastanów sie czy trzeba Ci 6 klawiszy? w 6 klawiszowych lubi sie wał urywać
W Niemczynie oglądałem kiedyś ciągniki nie zrobił na mnie dobrego wrażenia ten pan budowali wtedy dopiero te garaże.
Ha dużo nie mam do koszenia ale doszło do tego że bizonem jadę tylko zboża a rzepak i kuku usługa. Mając wydajną maszynę zrobię swoje i z 200ha się znajdzie w koło domu. Nie widzę sensu kupować jakiegoś 98 ładnego jak za te same pieniądze można mieć lexa i wydajność nie porównywalna a pogoda w żniwa nie rozpieszcza.
Jak widzę 5 klawiszowe jak młócą to porażka idzie trochę szybciej od bizonka( lex 405) albo gość nie umie go ustawić. Megami 208-218 objeżdżają go aż milo patrzeć. Lexiona z wyrwanym wałem nie widziałem za to mege tak.
Marzec moze jest macher ale kombajny ma ok .moi znajomi ktorzy tam kupili jaknajbardziej zadowoleni
Ale jaki wał urywa? Grzesiu jak byś miał po drodze i do tego sam byś był ciekawy jak to wygląda to podjedz a jak nie masz po drodze to daj spokój. Janusz dzwonił do mnie i namawiał mnie jak już co to na serie 30. Błażej z nie brałeś pod uwagę coś poza claas?
Będę na miejscu to zadzwonię do nich.
405 to porażka bo ma tylko 175 KM Perkinsa. Kumpel ma i w lepszej pszenicy silnik schodzi z obrotów jak szybciej chce z sieczkarnią.
Może trzeba by zrobić taki sam temat o kombajnach jak ten o ciagnikach : ''kupno kombajnu .... tylko jaki ?'' Ktoś będzie szukał informacji na temat handlarzy i w temacie GG forumowe bedzie ciężko doszukać się tego.
Wał od wytrząszaczy podobnie 6 klawiszowe jd też często pourywane i standardowo ośka tylna spawana.
Strony Poprzednia 1 … 409 410 411 412 413 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo