Temat: magnetyzery, ceramizery, engine doctor, diesel cleaner i inne takie
czy ktoś próbował takich cudów jak wyżej? czy warto takie coś kupić? czy to działa?
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Silniki » magnetyzery, ceramizery, engine doctor, diesel cleaner i inne takie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy ktoś próbował takich cudów jak wyżej? czy warto takie coś kupić? czy to działa?
Też jestem ciekaw czy ktoś to testował bo na ich reklamówki nie ma co patrzeć mnie najbardziej interesuje ceramizer bo gdyby to działało to by nie było złe.
magnetyzer = magnes od głośnika to samo jedynie magnes czy to cos daje kto to wie
ceramizeru nie stosowałem ale slyszłaem niby cos ale nie za dużo
energine doctor lub motodoctor zapycha filter pomaga na mało zurzyte silniki jak silnik wychlastany to tylko remont mu pomoze jak to ktos powiedizał pqalnem dupy nie utrzesz
tego ostatniego nie znam
diesel cleaner to takie cos co dodajesz do paliwa i jakoby wyczyści układ paliwowy ja niczego co wyżej nie próbowałem wiem że to istnieje, a to co mówi reklama ceramizera to po prostu wymiata bo na stronie internetowej gość jechał poldasem bez miski olejowej... jakieś inne bajery silnikowe przychodzą do do głowy?
jak ktoś chce to w garażu leży sobie silniczek po zastosowaniu ceramizera,po zwaleniu glowicy włos się zjeżył rysa an rysie szczerze nie polecam
doctor poprawia ciś na godz- 2godz dobrej pracy później i tak spada
Ja założyłem magnetyzer na przewody od świateł i dalej mi świecą
No nie mogłem sie powstrzymac. Te wszystkie cuda najbardziej działaja na samopoczucie kierowcy :crez: Pracowałem w serwisie Daewoo i ludzie potrafili miec załozene magnetyzery dosłownie na wszystko, począwszy od przewodów paliwa nawet na przewody chłodnicy.
No to mamy odpowiedz jak silnik siada to tylko remont lub wymiana na inny.Tak myślałem że to za piękne żeby było prawdziwe.
Panowie motodoctor daje dużo jak tylko kupiliśmy zt 303 to brał olej nawet 5l przy dniu orki po zastosowaniu motodoctora ubytek się zatrzymał ale z nadejściem cieplejszych miesięcy zrobiliśmy remont i później było ok.
Też jestem ciekaw czy ktoś to testował bo na ich reklamówki nie ma co patrzeć mnie najbardziej interesuje ceramizer bo gdyby to działało to by nie było złe.
jak ktoś chce to w garażu leży sobie silniczek po zastosowaniu ceramizera,po zwaleniu glowicy włos się zjeżył rysa an rysie szczerze nie polecam
Ceramizer zastosowałem w dwóch autach: Opel vectra A i astra F. Vectrą po zabiegu przejechałem ok 8tyś km i nic złego się nie stało, a nawet przeciwnie - miałem wrażenie że silnik jest bardziej zrywny. Po zastosowaniu w astrze zrobiłem jakieś 2-3tyś km i też mam wrażenie że silnik jest żywszy
Ceramizer zastosowałem w dwóch autach: Opel vectra A i astra F. Vectrą po zabiegu przejechałem ok 8tyś km i nic złego się nie stało, a nawet przeciwnie - miałem wrażenie że silnik jest bardziej zrywny. Po zastosowaniu w astrze zrobiłem jakieś 2-3tyś km i też mam wrażenie że silnik jest żywszy
To tylko złudzenie, autosugestia, może po prostu uzupełniłeś powietrze w kołach i masz odczucie , że auto lżej jedzie.
te wszystkie wynalazki najbardziej działają na świadomość użytkownika
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Silniki » magnetyzery, ceramizery, engine doctor, diesel cleaner i inne takie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo