8,421

Odp: GG FORUMOWE

Jooo motorynką odbyłem pierwszą nie kontrolowaną wink jazdę jednośladem z silnikiem...
TO BYŁA MOC!

8,422

ja tez miałem motorynkę jeszcze z tym okrągłym silnikiem odremontowałem i tez na niej były moje pierwsze podrygi jednośladem potem miałem komara ale to już nie było to

a motorynka to i się sanki ciągało i szła

Nie ma to jak FORTSCHRITT

8,423

Też moim pierwszym motorkiem była motorynka z tym okrągłym silnikiem ,szybciej zapiepszała niż komar ale przez te małe kółka była bardziej wywrotna od komarka big_smile

8,424

Nie PAjej nie kupiłem nic . A naoglądać się na oglądałem ,  Jest u niemca 5150 Pro  98r  zobaczę może po to pojade ,,, Oglądałem też agrotrona 120 ale jakoś  mnie nie przekonał

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

8,425

Też miałem motorynkę, gdy przyszedł czas na motor przejażdżka z kumplem jako pasażer jego mz skończyła się tak że całe wakacje kalekowałem. Motory mi przeszły.

8,426

Pietia, chyba masz skrzynkę pełną to tutaj odpiszę,
Powoli idzie ku końcowi. W fordzie nie mam wałka i miałem nawóz mieć z przodu ciągnika, i napęd hydrauliczny dmuchawy. Wyszło tak, że zrobiłem nabudowany rozsiewacz pneumatyczny accorda to kupiłem 2lata temu. JUtro może przyjdą talerze i piasty, bo w sumie tylko to mi zostało. Ogólnie wrzucę zdjęcia jak już pomalują. Zrobiłem hydropak, i i do buraków będzie gotowy, a na siew rzepaku muszę zrobić przystawkę coś jak siewnik do buraków. Założenie było takie żeby było jak najmniej łożysk, i maszyna jak najprostsza.

8,427

Siewnik do buraków pneumatyczny czy mechaniczny

8,428

może ma ktos niedaleko do tego? https://www.olx.pl/oferta/case-ih-mx-90 … rAcWX.html

Rolnik z powołania:-)

8,429

Ja mam 20 km. Goldenarts miałby połowę, ale coś ostatnio go tu nie ma. Pajej chętnie bym Ci pomógł, ale z case nigdy nie miałem nic do czynienia. Gdyby to był renault to co innego. Ja nie odmawiam Ci pomocy i pobieżnie mogę zerknąć, jeśli bym wiedział czego oczekujesz od używanego ciągnika, jakie są Twoje priorytety w wymaganiach.

There is no soul, no soul could ever make me it's own...

8,430

wiesz... ja szukam tskiego co na pierwszy rzut oka nic mu nie brakuje tj kompletny wizualnie ładny, w kabinie żeby nie było chlewu. co do mechaniki to i tak w 90% przypadków kupuje sie w ciemno, bo na placu wszystko działa a w polu po kilku dniach wychodzi co w nim jest.
Wiec jeszcze raz
1 sprawny ma wszystko działać
2 zadbany bez chlewu w kabinie

8,431

przerabiałem to , pogadaj z wojtasem ile sie najezdził, graniczy z cudem

mdw

8,432

JA  już nawet nie liczę   ale z 7 tys km zrobione ,  nie mam tyle kasy ale jest NH TS135A z turem z 2008r z turem  quicka   za 100tys

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

8,433

Papej jak chcesz ładny to startuj na Damasławek i okolice, piękne traktory

E 516 na części
Telefon 695 076 269

8,434

ostatnie rozdanie prowu przed nami, trzeba spróbować coś uszczknąć

8,435

Laszek napisał/a:

w damasławku wiekszość to piekne i na tym bym zakonczył

mdw

8,436 Ostatnio edytowany przez sarast (2018-01-28 22:09:46)

mpopis napisał/a:

ja już wyleczony  W NOWYM ROZDANIU na kombajn i ciągnik bez szans . tylko pro ekologiczne historie.. najpewniejszy to opryskiwacz . mam nowy też z PROW. a ostatni wniosek do kosza choć już blisko było i 2500 zł poszło.....

Leszek   dla kolegów'

8,437

yokoslaw napisał/a:
Laszek napisał/a:

No napisałem że piękne, nowe nie takie ładne jak u nich 20 letnie 😁

E 516 na części
Telefon 695 076 269

8,438

sarast napisał/a:
mpopis napisał/a:

ja już wyleczony  W NOWYM ROZDANIU na kombajn i ciągnik bez szans . tylko pro ekologiczne historie.. najpewniejszy to opryskiwacz . mam nowy też z PROW. a ostatni wniosek do kosza choć już blisko było i 2500 zł poszło.....

5 chcą na budynki...

8,439

Massey, mam gdzieś schowaną wizytówkę z nr konta tej dziewczynki. Jak znajdę to wstawię.
Co potrzebujesz do WSK ?

8,440

Laszek napisał/a:
yokoslaw napisał/a:
Laszek napisał/a:

No napisałem że piękne, nowe nie takie ładne jak u nich 20 letnie 😁

wiadomo ze uzywany ma jakies slady exploatacji, ale jak któe robi chlwe w kabinie to o czyms świadczy. dac 50 tys i męczyc sie w takiej kabinie to troszke porazka