Odp: Agregat Podorywkowy
14 tys ? Miras to ty masz ful kasy ja to myślę o używce nawet mam na oku chyba nawet umieciłem tu link
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Agregaty » Agregat Podorywkowy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
14 tys ? Miras to ty masz ful kasy ja to myślę o używce nawet mam na oku chyba nawet umieciłem tu link
No ale wierz-nówka to mi do renty strukturalnej wystarczy
Jeśli to ma być jakaś nowa myśl techniczna to czemu nie ale jeśli to będzie maszyna nowa z zastosowaniem starych rozwiązań to poco? wystarczy pucha farby i też bedzie nówka
Na pewno z kołami podporowymi ja też nie mam zamiaru wydawać kasy i kupię uzywkę do 3 tys a będzie to coś takiego jak pokazałem wcześniej przeglądnij temat tam bedzie agregat na gęsich stópkach
Jak najbardziej handluje
okolice wrocławia
który agregat jest lepszy z kołami podporowymi czy bez
Nowe agregaty nie mają kół bo głębokośc pracy ustawia się na wale rurowym.;)
Jordanów Śląski
W czwartek do niego jadę ma dla mnie lemkena 12 łap mieszane serca i gęsiestópki z podwójnymi wałkami w idealnym stanie nawet lakier i nowe zęby całość za 3500zł szer 2,8 tylko nie wiem czy forszaj da sobie radę?
Dokładnie tak
ta cena to dlatego że znajomy pewnie co?
To nie zupełnie jest znajomy poprostu jestem jego stałym klientem kupiłem u niego w ciągu 2 lat 5 maszyn , a dlatego kupuję u niego bo ma tanio :beer:
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Agregaty » Agregat Podorywkowy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo