Temat: Rozrusznik
Witam. Kiedyś mi mignęło i nie mogę tego odszukać. Było coś na temat rozrusznika do 323 napędzanego akumulatorem 12 voltowym. Poproszę o podpowiedź.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Elektronika i elektryka » Rozrusznik
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Kiedyś mi mignęło i nie mogę tego odszukać. Było coś na temat rozrusznika do 323 napędzanego akumulatorem 12 voltowym. Poproszę o podpowiedź.
Panowie szybkie pytanie czy stacyjka i przewód od zapalania idący do elektrowłącznika ma swój przekaźnik czy idzie prosto od stacyjki? Chodzi o 323. Niby nic u mnie nie działo się z tym a nie umiałem znajomemu odpowiedzieć.
nie ma przekaźnika idzie bezpośrednio
Po drodze ma jeszcze czujnik luzu skrzyni biegów,na biegu nie powinien zapalić.
A właśnie ten czujnik u mnie jest zmostkowany i zapomniałem o nim całkiem. Dzięki.
szukam zebatki tej co zazebia na wieniec, z rozruszkika ifa, ma ktos na zbyciu?
Musze popatrzeć , ale chyba na złom wszystko wywaliłem, jak nie zapomne to jutro zerknę
zerknij, bo w moim jest zjechana przez głupote kogos kto wczesniej rozbierał, a nigdzie tego nie idzie dostać
szukam zebatki tej co zazebia na wieniec, z rozruszkika ifa, ma ktos na zbyciu?
Starszego czy nowszego typu?
http://truck.shop.pl/index.php?p2418,be … sznika-ifa
dzięki
ja nie nalazlem chyba pojechało do huty albo lezy pod stertą zelastwa a miałem ze 4
szkoda, ale jak to z linku podejdzie to będzie dobrze
Może komuś się przyda pasuje do Forsza tylko uszy odciąć i głowiczkę przetoczyć aby pasowała do bloku i potęga zapominacie o rozruszniku.
mam taki dopasowany we forszu i faktycha pali jak opętany
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Elektronika i elektryka » Rozrusznik
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo