Odp: Narzędzia warsztatowe
Ruko, Berner,
<a href="http://forum.atnel.pl" >ATNEL tech-forum</a>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Narzędzia warsztatowe
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ruko, Berner,
DeWALT są dobre ale cena odstrasza trochę
Kobaltowe od Festa.
Dla testów wziąłem z biedronki zestaw wiertełek za lekko ponad dyszke i kurcze zdziwiłem się że tak dobrze idą.
Szukałem szczoteczek na baterie córką w media ekpert online a dziś wyskoczyła reklama
https://www.mediaexpert.pl/klucze-dynam … gKeoPD_BwE
Mniejsza o ten przyrząd ale k...a klucze w "ME"
Sprzedają jż wszysko co się da. Wkrętarke jak szukałem to mieli najtaniej, ale distawa 48h.
Panie i Panowie ponawiam pytanie gdzie kupić dobre pierścienie tłokowe do case 1055? Chodzi o dobre pierścienie żeby posłużyły. Z góry dziękuję.
To chyba nie tu powinno paść to pytanie tu o narzędziach.
Ja powiem tak jak jest problem z dostaniem to podjedź do dobrego magika od szlifów itp powinien bez problemu coś dopasować a w razie co liznąć tłok by wszedł pieścień.
O przepraszam miało być w dziale gg
MAHLE Krotoszyn
Już po pierwszych testach Welder Fantasy Synergia 320A.
Jest ok. Dzisiaj spawałem blachę aluminiową. Dało radę.
Kasa dość duża jak na garaż ale sądzę, że warto.
kasa włożona w narzędzia to dobrze ulokowane pieniądze. Dobra spawarka to naprawdę korzystna lokata. Każdy spaw to procent na koncie. Kończę właśnie budowę i jak bym miał oddać tą kasę którą zaoszczędziłem wykonując roboty w swoim warsztacie to kupka byłaby naprawdę spora. W ramach robót za które musiałbym zapłacić ( wydana kasa na usługi) a zrobiłem sam (kupując wyposażenie mam na stanie koparkę i teleskop).... Czasami trzeba dobrze przekalkulować czy usługa - czy kupić maszynę zrobić robotę i maszynę sprzedać ( nie ważne maszyna , szalunki, stęple...)
Dobrze gadasz!
http://sklep.prostowniki-akumulatory.pl … -2429.html
Użytkował ktoś może taki prostownik?
ja mam z tej firmy class bardzo dobry sprzet wkrzesi umarlego akumulator nie potrzebny przy odpalaniu
Jakiej mocy (model)?
class 630
POdmienić kable od spawarki i można spawać...
Kurcze a na co taki mocny? Zasilanie 3fazowe? 2500A na rozruchu to jest 60KW mocy. W ciągnikach i koparkach nie widziałem większego rozrusznika jak 9KW, no chba że masz coś o czym niewiemy
Ja mam odpowiednik tego co ma marcin o symbolu CD600. C360 kręci na padłym aku.
Na firmę mam znaleźć coś dobrego, żeby nie było problemu z odpaleniem ciągnika siodłowego w razie padnięcia aku.
Pany padła mi duża szlifierka kątowa 230mm. Był to einhel skończyła się gwarancja skończył się komutator wymiana szczotek nie pomogła wali iskrami i nie ma mocy... Nie uważam by jakoś dużo się napracował...
Co kupić w kasie się nie przelewa. Z "tanich" patrzę na topexa za niecałe 300zł, mam młotowiertarkę tej firmy napracowała się u mnie bardzo dużo i mimo małej mocy 500W nie zawiodła od 12lat
Można też upolować jakąś używkę makity za 400zł ale tu można się naciąć i dostać podróbę.
Są też celmy używana po przeglądzie za 100-200zł
A generalnie mogłem to napisać w wątku ręce opadają bo padła też myjka.... kręci a nie podaje....
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Narzędzia warsztatowe
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo