8,761

Odp: GG FORUMOWE

Krzysiek tak jak Koseś napisał. Jak byliśmy na zabawie myśliwskiej to była taka młoda kelnerka to na koniec jak już był konkretny dym to braliśmy ją do tańca, widać że bardzo chciała bo każdemu się wyginala  haha aż huczała. Co do szukania kobity to moja jest w moim wieku. Razem chodziliśmy do gimnazjum ale do innych klas a poznaliśmy się przez Internet i tak już w tym roku będzie już 7 lat

E 516 na części
Telefon 695 076 269

8,762

Za rok będę obchodził 20 lecie pożycia, a znamy się 24 lata i cały czas jest dobrze.

8,763

Faktem jest ze telefoni internet to taki cichy zabojca zycia towarzyskiego.
Jakby spisac wszystkie moje balety to by niezla ksiazka wyszla😄

8,764

Może warto założyć konto na FB i odświeżyć stare znajomości. Kolega stary kawaler właśnie niedawno  zaczął się spotykać ze swoją " miłością" z szkoły podstawowej a oboje mają 38lat. Fakt że ona się dorobiła w tym czasie 2 synów ale mniejsza o to.
Tak jak Niewydostaniesz pisze  na mieście ludzi nie ma. W Człuchowie miasto około 15 tyś nie ma żadnej dyskoteki. Kiedyś były 2, kilka pubów i kilka żulowni. Dziś jest jedna żulownia. Debrzno mieścina 4 tyś była jedna dyskoteka 3 puby o których wiem. Między Człuchowem a Debrznem ( 2oKM) było 3 wiejskie dyskoteki.  Jak komuś było mało to mógl jechać  do Sępólna do Terminalu na Techno party. Dziś został tylko ten ostatni "lokal" . W miejscach dyskotek są restauracje, pizzerie, stolarnie, O ile w stolarni jest ruch to w pozostałych lokalach ruch jest nie wielki. W pizzeri największy ale ruch robią dostawcy pizzy którzy nie nadążają wozić towaru. 
I przypomniało mi się jak w lokalu o nazwie " TRANS "dziewczyny tańczyły  na stołach przy https://www.youtube.com/watch?v=t5yw2repmMI Teraz to wydaje się takie beznadziejne .... nie wiem może lepszy DJ był.

Wracając do naszych kawalerów. Chyba nie macie wyjścia szukajcie po portalach społecznościowych ewentualnie jakieś swatanie po znajomych np FF wink. I taka moja uwaga uważajcie na portale randkowe wydaje mi się że tam łatwo trafić na desperatki

8,765 Ostatnio edytowany przez Laszek (2018-03-25 21:42:49)

Hehe kumpel jak miał 30 w pasibrzuchu to na koniec dziewczyny tańczyły  na barze przy rudą tańczy jak szalona😁 Krzysiek a do Osieka też może jeździłeś?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

8,766 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2018-03-25 21:48:50)

Pajej napisał/a:

Powiem tak kilka dziewczyn pogoniłem fakt, ale i ja dostałem kilkanascie koszy. Czy jestem wybredny? myslę ze nie, poprzeczkę ustawiłem dość nisko, ale poprzeczka nie może byc na ziemi. Najgorsze jest to ze nie ma gdzie poznawać dziewczyn. Dyskotek nie ma najbliższa to klub jakies 40 km ode mnie.
Kiedys na pewno było łatwiej jak rodzice opowiadaja to jestem w szoku, dzis żadna nie chciałaby "romantyka" jakim był mój tato. pierścionek zaręczynowy kupił po slubie

Trochę mnie martwi to pierwsze zdanie...

Laszek Osiek to trochę za daleko. Życia brakowało na takie wyprawy. Doba była za krótka 3-4 godziny snu i do roboty....

8,767

U mnie znajomości z dziewczynami kończyły się po ich pytaniu "a czym zajmujesz się na codzień ? Gdzie pracujesz? "

Siły na zamiary zmierz....

8,768

Pajej ty moze na jakims weselu sprobuj.

8,769

Piotr - nie kolejna mutacja grypy <- dobre!

A co do dziewczyn no cóż pustaki to były...

8,770

Krzysiek- od dawna to z tą grypą mam napisane, w zasadzie już nieaktualne bo było do nicka "P1i9o9t0r", który był hmmm. Trudny  tongue

Teraz mam dziewczynę, której zależy na mnie. A mi na niej wink i jest pięknie:)

8,771

Piotrek ten tekst z mutacją grypy możesz już usunąć Twój obecny nick już mi jej nie przypomina wink

8,772

Myślę, że chociaż wiadomo kim jestem. Parę dni i zrobi się porządek wink pewnie niewielu tu forumowiczów, którym zmieniono Nick. Albo jestem wyjątkiem tongue

8,773

jack napisał/a:

Pajej ty moze na jakims weselu sprobuj.

Oj po weselach sie chodziło... dziewczyny zapraszały mnie jako "chłopaka do towarzystwa" Kolezanka powiedziała kolezance ze ummiem tańczyc , nie schleje sie to mnie zapraszały nawet takie co mnie nie znały, ale jakoś z żadna nic nie wyszło.

Rolnik z powołania:-)

8,774

Może jednak jak byś cokolwiek chlapnął to sprawy poszły by w inną stronę i dziś byłbyś w zupełnie innej sytuacji.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

8,775

na weselu nie bawie na sucho spokojnie

Rolnik z powołania:-)

8,776 Ostatnio edytowany przez Massey (2018-03-26 11:30:42)

Podstawa to dobra bajera tak żeby tą dziewczynę czymś zainteresować ,czasem rozbawić ,jak ktoś siedzi i nic nie powie od siebie tylko odpowiada na jej pytania to słabo o dalszą znajomość. Nie szukajmy tylko winy u potencjalnych dziewczyn ,popatrzymy też czasem na siebie. wink

8,777

Po czasie jak się jest zaobrączkowanym to chyba każdemu się wydaje że zagadac to nic takiego ale jednak kiedys też był stres:)

8,778

Zagadać, gdzie nie gdzie ręka złapać... najwyżej po pysku dostaniesz a gęba nie szklanka. Oczywiście wszystko w swoich granicach

E 516 na części
Telefon 695 076 269

8,779

Pajej coś chyba z Tobą nie teges, robiłeś za lovelasa do wynajęcia na wesela a teraz dupy nie możesz znaleźć.... I jeszcze tańczyć potrafisz! Ba nie mówię że nie potrafię ale do tego by się chwalić posiadaniem tej umiejętności mi daleko...

8,780

To jest to,że dziewczyny boją sie wychodzic za rolników,bo zobaczą nie raz u jakiegoś dziadostwo na podwórku,biedę,i obawiają sie że będą miały pier**l od rana do nocy.

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0