8,781

Odp: GG FORUMOWE

Głupoty piszecie i tyle. Miłość jest ślepa i nie patrzy na to kto czym się zajmuje, a jeśli wyznacznikiem jest wykonywany zawód to takie osoby nie powinny ze sobą być.

gg 5118068

8,782

Panowie - a ja właśnie od kilku miesięcy chodzę na naukę tańca towarzyskiego. Szczerze polecam, świetna zabawa.

8,783

forszaj303 marek napisał/a:

To jest to,że dziewczyny boją sie wychodzic za rolników,bo zobaczą nie raz u jakiegoś dziadostwo na podwórku,biedę,i obawiają sie że będą miały pier**l od rana do nocy.

W moich stronach stereotyp rolnika jest mega mocny, dziewczyny jak usłysza ze rolnik to mysla ze szuka sie taniej siły roboczej a nie zony i nie przetłumaczy.
Moze jest też i moja wina nie neguje tego, ale jest jak jest. Najlepsze to jak dziewczyna co mi dała kosza teraz sie przyjaźnimy i mi sie zali ze jest sama. ręce opadają :stu:

Rolnik z powołania:-)

8,784

No To Bierz Się Za Nią! Myślisz Że Po Co Ci Się Żali?

8,785

ta średnio 2 razy w miesiącu przypomina mi żebym sobie nadziei nie robił

8,786

http://www.uwodzenie.org/friendzone-10- … riendzone/

8,787

Pajej ,a może ona z tych co jak mówi nie to znaczy tak

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

8,788

A jak mowi ze nie da to moze da😄
Chyba stary jestem bo jak szukalem takich dylematow nie bylo.

8,789

ojanusz napisał/a:

Pajej ,a może ona z tych co jak mówi nie to znaczy tak

nie sądze.
Znam też inne fajne dziewczyna. przepraszam wartościowe, ale jakos nie potrafie do nich dotrzeć, łatwiej idzie z nie wartościowymi, ale jak juz pisałem poprzeczka na jakims poziomie musi wisieć

8,790 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2018-03-26 20:58:18)

aaaa tam za włosy i do łóżka..... cool

8,791

a jak będzie się opierać to na tydzień do piwnicy o chlebie i wodzie to zmieni zdanie  big_smile

8,792

Albo jak masz znajomego policjanta,to niech ci upolują jakąś ładną.Analogicznie jak szukali kawalera w filmie "U pana Boga w ogródku" i do paki.A ty bedziesz ją karmił.
Normalnie przez żołądek do serca wink Nie no żarcik.

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

8,793

i bedzie kolejny ,,fritzl,,

mdw

8,794

Wkońcu trafi się ta jedyna i Pajej ani się obejrzysz jak będziesz małego potomka bawił wink

8,795

Taka dalsza sąsiadka wyszła za mąż do sąsiedniej wioski na gospodarkę i mąż naukę dojenia krów zrobił poprzez zamknięcie żony w oborze do puki krów nie wydoi to nie wypuścił wink ale to było z 25 lat temu .....

8,796

Cześć czołem ,czy może ktoś z was użytkuje pelleciarkę do robienia peletu z trocin czy innej biomasy? Potrzebuję info jaką to ma wydajność energochłonność i awaryjność .U mnie na wsi sporo ludzi zakupiło piece z podajnikami na pelet była dotacja do piecy w gminie ludzie zaszaleli i płaczą jak zobaczyli po ile teraz muszą płacić za opał.

8,797

Sprzęt to jedno ale z czego zrobisz ten pelet?

8,798

Kiedyś miałem brykieciarke to nie jest taka prosta sprawa chodzi o wilgotność materiału grubość jak za sucha albo za gruba będzie się rozpadac za mokre tak samo z peletem jeszcze trzeba dodawać lepiszcze dobrze to mieszać tak że kupić maszynę to jest jedno a zrobić dobry brykiet albo pelet to nie taka prosta sprawa jak się wydaje

8,799

Potwierdzam..

8,800

robił ktoś może pelet z siana , lucerny czy koniczyny?