Odp: Powiedzcie coś o sobie
dzięki wielkie spokojnie nie śpieszy mi się aż tak na teraz to uruchamiam jumza od wujka z koparki robię traktor żeby coś robić
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 120 121 122 123 124 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dzięki wielkie spokojnie nie śpieszy mi się aż tak na teraz to uruchamiam jumza od wujka z koparki robię traktor żeby coś robić
ja jestem w trakcie modernizacji koparki jumz robię ją pod siebie
wujek miał koparkę rolniczą i mi ją oddał bo osprzęt był porozbierany a ja w tamtym roku kupiłem ale budowlaną za 3tyś z transportem ciśnienie na silniku ma 4 na rozgrzanym zrobiłem siłowniki od obrotu i kopie teraz mam w niej do zrobienia uszczelniacz na wale od strony sprzęgła i instalację zrobić a tak to śmiga a ty jaką masz ?
ja mam budowlaną silnik już miał u mnie wał zrobiony bo był wybity teraz jest ok ciśnienie ma ustawione na 3 i czy to ciepły czy zimny my modernizujemy ja całkiem inaczej hydraulikę robimy od nowa bez tej pajęczyny i zamiast tego pługa z przodu ma dostać tura większe koła i kabinę będziemy modernizować dostała już wspomaganie na orbitrol jeszcze tylko musimy to pomontować odpowiednio zrobić nowy zbiornik paliwa olej do wspomagania i chyba główny zbiornik też będzie inaczej niż jest ale to wszystko w trakcie i do zrobienia instalacja i pomalować ja ładnie
będę miał na zbyciu sporo hydraulicznych elementów i takie rożne ale to na koniec wkleję co i jak
okej ja aż tak to nie będę rozbierał bo czasu brak i funduszy
Tomek chcesz namiar na zbiornik plastikowy nowy, który mieści się pod kabiną? Ja mam u siebie teraz tylko nie wiem dokładnie ile pojemności ma. kupiłem za 170zł z przesyłką.
a masz jakieś fotki ?
jak mozesz to podeślij
ja ten zbiornik co był z przodu to wkładam do kabiny tak jak miał normalnie jumz traktor tylko to troche roboty jest
no mi ten zbiornik nie pasuje bo zmieniam rozdzielacz, siedzenie i mi to koliduje
chciałem dodać zdj z tej przeróbki i nie bardzo wiem jak
musisz założyć konto na fotosik.pl tam wklejasz zdjęcia a potem tutaj dodajesz link do zdjęcia i albo się wyświetla na stronie albo jest odnośnik do danego zdjęcia
a jak już będziesz wklejał zdjęcia to żeby nie zaśmiecać wątku to wklej tutaj
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=3016
kolega może podać namiary na ten zbiornik ?
Witam. Jestem nowy na forum i zakupiłem ładowarkę t174/2 i moje pytanie brzmi czy może ktoś udostępnić za darmo lub za opłatą instrukcje napraw do tej ładowarki. najbardziej chodzi mi o układ hydrauliczny , hamulcowy , elektryczny , ale mile widziane jak by ktoś miał całość.
Pozdrawiam .
Witaj. W tym klamocie to wszystko raczej trzeba tak po swojemu na chłopski i rozum.
cześć dziadek
a tak na marginesie jak ci na imię
Cześć
Witaj
Witam. Paweł.
Cześć.
witaj
Strony Poprzednia 1 … 120 121 122 123 124 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo