Odp: Z cyklu znalezione na Allegro
Nie jest wyraźnie napisane że cena dotyczy całości więc podejrzewam że jest to cena za silnik albo skrzynię etc.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Strony Poprzednia 1 … 529 530 531 532 533 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jest wyraźnie napisane że cena dotyczy całości więc podejrzewam że jest to cena za silnik albo skrzynię etc.
Z tym ruskiem niezły temat, można sie *** dlatego ja kupuje stare złomy naprawiam je i korzystam a nie kupić żeby stało. Mój wcześniejszy 323 wyciągnięty z krzaków już drugi rok u gościa zapiera i ma co tam robić a do huty był przeznaczony
ja to chyba mam taką już pasje bo wszystko co stoi w krzakach i jest do uratowania to bym kupił albo to już takiego pier**l mam sam nie wiem
https://www.olx.pl/oferta/kombajn-forts … 035389e4fe Do tego nie dzwońcie i nie pytajcie,bo juz kombajn zaklepany.
[url][/url] No i maszyna jedzie do kolejnego szczęśliwego posiadacza
Moj niestety jechał bez kół do Kutna do nowego właściciela jutro wstawię foty
To w sensie jedzie do mojego kolegi,bo kupił,a poprzedni właściciel był zadowolony,ja swojego na razie nie sprzedaje,w sumie na razie wystarcza i sie nie psuje
no to teraz grzesiek ma nową zabawkę
Moj niestety jechał bez kół do Kutna do nowego właściciela jutro wstawię foty
Do Kutna a wiesz gdzie dokładnie.,to moje tereny . 514 sprzedałeś ?
512 Pojechała do kolegi ze studiów.
Przemek 123 ja mam to samo kupuje śmiecia i grzebie, nie patrze jak coś jedzie sprawnego tylko co w krzakach zarasta to taka przypadłość
no mam te dwa jumzy to obydwa w krzakach stały jeded u wujka stał chyba z 6 lat za łepka rozpychałem nią gruz i tak od tamtej pory stała aż do grudnia i od grudnia w chwilach wolnych robie z niej traktor już prawie kończę a teraz jak uzbieram trochę grosza to kupie znów coś ale teraz to musi być forsz
Ja trzy forsze tak zrobiłem w tym jeden już był do huty skierowany, teraz se ubzdurałem kirowca t 150 ale nic w okolicy nie ma a dalej to już transport i jeszcze bizonka mam do dopieszczenia jakby człowiek nie pracował to troche więcej czasu by było
Pomieszanie archeologa i renowatora ...... Też kiedyś taki byłem ale mi przeszło ,tylko szkoda że tak późno
kirowiec jest u mnie tu nie daleko za 12 tyś
Widziałem go ale za daleko
Mam propozycje zamiany mojej 30stki ma forsza którego wrzucałem ostatnio, silnik mały leyland i koła z przodu 24, hamulców brak i coś z pompką sprzęgłową nie trzyma rozsprzęglenia, sam rusza po wrzuceniu biegu
Nie wiem co robić, drugi taki ciągnik nie zabardzo potrzebny, chciałem na 60 zamienić
Leyland to i żłopie małym to pryskam i nawozy rozsiewam tylko pod siewnik troche przycienka
Odpuszcze tego forsza bo dwa takie duże mi po prostu nie potrzebne
Weźcie coś doradźcie bo zgłupiałem nie wiem co robić boje się że jest coś ukrytego w tym forszu bo gość ciśnie żeby szybko się zamieniać ale jak chce żeby mi go przyprowadził to nie chce, mówi żebym sam jechał
daj sobie spokój masz sprawdzony ciągnik to go trzymaj a to co ci oferuje ten gość to najzwyczajniejszy bubel skoro nie chce nim jechać
mi by się forsz przydał wujka c360 bym wydał za forsza bo i tak ma 3 ursusy
Dzięki Tomek za radę, ciapek mały ale wszystko porobione, a tam oleje, hamulce, sprzęgło i ten silnik mocniejszy ale to sw, zostaje przy parku który mam, nawet jak dzwonią na zamiane na 60-tki to albo bez papierów albo z łysymi oponami ale wszystkie o dziwo po remoncie silników
Strony Poprzednia 1 … 529 530 531 532 533 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo