21

Odp: Wnioski o Dopłaty Elektroniczne

Agencja podaje kwotę jaką należy wpisać. Przez telefon mogą nie chcieć więc trzeba by do nich podjechać i spróbować u nich zalogować.

22

Łukasz8468 napisał/a:

Największy problem że to kwota największa z tamtego roku. Pierwszą ratę dostałem w tamtym roku a resztę w styczniu. Z jedną i drugą kwotą nie idzie sad

Wpisywałeś co do grosza ?

23

Mi dopiero założylo konto jak wpisałem zsumowane wszystkie wpływy od nich jakie dostałem w 2017. Dokładność co do grosza. Wniosek w sumie zrobiłem ale zapisałem wersję roboczą aby go na spokojnie jeszcze sprawdzić.

24

Robiłem koledze i było wszystko pięknie, wysłałem wniosek i dałem wersję do wydruku i sprawdziłem , okazało sie ze jednej działki w ogóle nie ma a 4 nie zgłoszone do JPO  . Co gorsza wpisywanie 50 sztuk bydła poszło się je...ac. .... przed wysłaniem dobrze sprawdzajcie.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

25

No niestety trzeba wybrać się do agencji. Dzięki panowie za pomoc

26

U nas 12.IV otwarty dzień w agencji ma być mobilizacja pracowników i wyjaśnianie wszelkich wątpliwości, nawet księży zaangażowali żeby to na mszach ogłosili.

27

dziś dziewczyna z ODR w godzinę rozpisała dopłaty i to piękna sprawa,dla mnie bomba . ale sam się za to nie brałem.wydaje się proste ale ona to pyka zawodowo.

Leszek   dla kolegów'

28

1,5 godziny przy wieszającym się systemie i 20 kilku działkach. Tylko że ja z komputerami kolega na co dzień więc chyba system bał się nie współpracować wink

gg 5118068

Ja czekam na reset hasła. Kiedyś miałem obsługę stada przez internet i nie bardzo to działało. byłem w agencji i muszą mi dać nowe hasło do konta bo nie mogę założyć nowego konta. Ale pani mi powiedziała żeby sie nie spieszyć bo system i tak nie działa za bardzo. Gorzej jak serwery w ostatnich dniach padną i będzie klapa.

wszystko zalogowane ok,ale nie idzie otworzyc wniosku.

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

31

Może niech ktoś poprawi temat wątku, bo tu piszemy o elektronicznym składaniu wniosków, a o elektronicznych dopłatach to niech rozmawia Agencja z bankiem.

There is no soul, no soul could ever make me it's own...

32

na razie mamy wirtualne dopłaty....

kurcze teraz patrzałem i nie widac nic w zakładce wysłane,a jak wysyłałem wniosek to pisało,twój wniosek został poprawnie wysłany...

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

34

https://www.topagrar.pl/articles/prow-2 … -dokument/