Odp: Wnioski o Dopłaty Elektroniczne
Agencja podaje kwotę jaką należy wpisać. Przez telefon mogą nie chcieć więc trzeba by do nich podjechać i spróbować u nich zalogować.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wnioski o Dopłaty Elektroniczne
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Agencja podaje kwotę jaką należy wpisać. Przez telefon mogą nie chcieć więc trzeba by do nich podjechać i spróbować u nich zalogować.
Największy problem że to kwota największa z tamtego roku. Pierwszą ratę dostałem w tamtym roku a resztę w styczniu. Z jedną i drugą kwotą nie idzie
Wpisywałeś co do grosza ?
Mi dopiero założylo konto jak wpisałem zsumowane wszystkie wpływy od nich jakie dostałem w 2017. Dokładność co do grosza. Wniosek w sumie zrobiłem ale zapisałem wersję roboczą aby go na spokojnie jeszcze sprawdzić.
Robiłem koledze i było wszystko pięknie, wysłałem wniosek i dałem wersję do wydruku i sprawdziłem , okazało sie ze jednej działki w ogóle nie ma a 4 nie zgłoszone do JPO . Co gorsza wpisywanie 50 sztuk bydła poszło się je...ac. .... przed wysłaniem dobrze sprawdzajcie.
No niestety trzeba wybrać się do agencji. Dzięki panowie za pomoc
U nas 12.IV otwarty dzień w agencji ma być mobilizacja pracowników i wyjaśnianie wszelkich wątpliwości, nawet księży zaangażowali żeby to na mszach ogłosili.
dziś dziewczyna z ODR w godzinę rozpisała dopłaty i to piękna sprawa,dla mnie bomba . ale sam się za to nie brałem.wydaje się proste ale ona to pyka zawodowo.
1,5 godziny przy wieszającym się systemie i 20 kilku działkach. Tylko że ja z komputerami kolega na co dzień więc chyba system bał się nie współpracować
Ja czekam na reset hasła. Kiedyś miałem obsługę stada przez internet i nie bardzo to działało. byłem w agencji i muszą mi dać nowe hasło do konta bo nie mogę założyć nowego konta. Ale pani mi powiedziała żeby sie nie spieszyć bo system i tak nie działa za bardzo. Gorzej jak serwery w ostatnich dniach padną i będzie klapa.
wszystko zalogowane ok,ale nie idzie otworzyc wniosku.
Może niech ktoś poprawi temat wątku, bo tu piszemy o elektronicznym składaniu wniosków, a o elektronicznych dopłatach to niech rozmawia Agencja z bankiem.
na razie mamy wirtualne dopłaty....
kurcze teraz patrzałem i nie widac nic w zakładce wysłane,a jak wysyłałem wniosek to pisało,twój wniosek został poprawnie wysłany...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wnioski o Dopłaty Elektroniczne
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo