9,141

Odp: GG FORUMOWE

Jak jest odpowiednia podsypka to 10-12 wystarczy wylewki. Auto z 40 fanami ładunķu wyjechało i nic się nie stało. Chyba że jak by było mało skrobi w betonie i byle jaki piasek to wtedy wiadomo że mogą się cuda dziać

E 516 na części
Telefon 695 076 269

9,142

Ktoś rozbierał automatyczny zaczep IFA ?
NIby proste ale rozebrałem bo nie trzymał i nie mogę poskładać. KUpa smaru była i.....
Jak ma być założony ta wewnętrzna dźwigienka pracująca na osi uchwytu (rączki )? Tym bardziej płaskim do góry?
Bolec ma być tym tym dłuższym wycięciem do tej dźwigienki czy do tego malutkiego pipanta jakieś 6mm który wystaje z korpusu ?

9,143

" pipanta"🤣😃😃🤣

9,144

Poskładałem. Dołożyłem podkładkę pod sprężynę od pipanta

9,145

Tuning to podstawa

9,146

do dzis przy wiekszości stron wyskakuje mi cos takiego, nawet takie strony jak google Połączenie nie jest bezpieczne

Właściciel witryny www.youtube.com niepoprawnie ją skonfigurował. Program Firefox nie połączył się z nią, aby chronić użytkownika przed kradzieżą informacji.

Ta strona określa poprzez HSTS (HTTP Strict Transport Security), że program Firefox ma się z nią łączyć jedynie w sposób bezpieczny. W związku z tym, dodanie wyjątku dla tego certyfikatu jest niemożliwe.

Więcej informacji…

Automatyczne zgłaszanie podobnych temu błędów (pomaga Mozilli identyfikować i blokować niebezpieczne strony)

Rolnik z powołania:-)

9,147

Wiecie ze był protest rolników w stolicy?

9,148

nie

9,149

Tak, ale demolkę wśród hodowców świń już zrobili i raczej tego naprawiać nie będą, bo im to na rękę. Plantatorami warzyw i owoców nikt się przejmował nie będzie, bo najtańszy kalkulator w sklepie "Wszystko po 5 zł" kosztuje 3 zł i wystarczy żeby policzyć czy coś się opłaca czy nie. Jak 1000 ha cebuli uprawia przy pomocy maszyn trzech ludzi to tylko idiota posieje obok hektar, bo widzi, że sąsiadowi się opłaca. Ale widziałem że są tacy, co tak robią. Zaraz ci strajkujący plantatorzy ziemniaka z sieradzkiego będą go oddawać po 20 gr/kg i biadolić że się nie kalkuluje, ale drugie dno sprawy jest takie, że kopią go początkiem sierpnia i w kopcu ten ziemniak do października by zgnił, a plantatorom chodzi o to by jeszcze przed zimą na ziemniaczysku pekina zrobić. Spytajcie Sławka42 czy jest mu ich żal.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

9,150

Synów kijem od pracy w gospodarstwie odganiać nie muszę, i to mnie cieszy wink
Żona mówi że bioasekuracją jest u nas jej praca poza gospodarstwem. Hodowcy koledzy z sąsiedniej gminy już płaczą, niebieska strefa to klęska. Ci co mają miliony mogą ryzykować, pewnie biedniejsi nie będą gdy dotknie ich https://www.topagrar.pl/articles/afryka … owodu-asf/

9,151

MAREKPE  to że się ktoś wykłada bo nie myśli to naturalna kolej rzeczy. Problemem jest to że spora część tych co tam poszli ma problemy przez chorą politykę.  Ukraina pcha do nas wszystko co można załądować na tir albo na wagon i to nas wykańcza. Gdyby USA tak nas nie wspierało to pewnie inaczej by gadali z Putinem i embarga by nie było. Ale USA ma interes w nakręcaniu spirali nienawiści bo wyścig zbrojeń trwa a kto produkuje broń?  A za tą broń płacimy My rolnicy.....

9,152

Krzysiek napisał/a:

Wiecie ze był protest rolników w stolicy?

Wiemy, Kraśnik pojechał strajkować, malinowe zagłębie, w sumie to mają rację, stoję przy malinie cały dzień za 1.7 zł a w miastach ukraińską malinę za 6-8 zł sprzedają

9,153

Pajej napisał/a:

do dzis przy wiekszości stron wyskakuje mi cos takiego, nawet takie strony jak google Połączenie nie jest bezpieczne

Właściciel witryny www.youtube.com niepoprawnie ją skonfigurował. Program Firefox nie połączył się z nią, aby chronić użytkownika przed kradzieżą informacji.

Ta strona określa poprzez HSTS (HTTP Strict Transport Security), że program Firefox ma się z nią łączyć jedynie w sposób bezpieczny. W związku z tym, dodanie wyjątku dla tego certyfikatu jest niemożliwe.

Więcej informacji…

Automatyczne zgłaszanie podobnych temu błędów (pomaga Mozilli identyfikować i blokować niebezpieczne strony)

poradzicie co z tym zrobić?

9,154

Mi tak wyskakiwało jak miałem słabą baterię w PC-cię i nie pamiętał daty codziennie jej ustawianie rozwiązywało problem. Sprawdź też jak chodzą strony w innej przeglądarce np. chrome

9,155

w chrome normalnie poza tym że kiedys cos takiego mi sie zrobiło że same stronki z reklamami sie otwieraja w nowych zakładkach

9,156

Pajej zmień przeglądarkę.

9,157

własnie tłumaczd na firefoxie wyskakuje cos takiego na chromie otwieraja sie jakies stronki w nowych zakładkach bez mojej ingerencji w to, a explorera braciszek uzywa i na skonfigurowanego pod siebie

9,158

Jak mi się strony same otwierały (głównie przy wchodzeniu na to forum - wyskakiwało mi że wygrałem iPhone ) pomogła zmiana antyvirusa z Avast na Eset Nod

9,159

mam avasta, to nie pomaga

9,160

No właśnie na avaście był problem na Eset nie

https://www.eset.pl/Pobierz