1

Temat: nie zgadzam się!!!

czy oglądacie opole? czy wiecie ile kasują "gwiazdy" za swój paszteciarski, kilku minutowy "show"? i zagadnijcie kto im płaci? #urwa! dobrze że przestałem płacić za TV to przynajmniej z czystym sumieniem mogę powiedzieć że tą czerstwą imprezę mam w Duszy! nie mogę ścierpieć z jaką pompą i podnietą TV lansowała opole tak klawo i dżezi o jejku jejku. jestem rozgoryczony tą imprezą. boruta.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

2

Odp: nie zgadzam się!!!

jeżeli za coś płacę to nie chcę oglądać reklam. ja nie płacę za tv

3

Ja tez nei place za Tv;D

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

4

Ja od dawna nie płacę abonamentu bo za to coś co pokazują to bym złotówki nie dał.Teraz mam komputer i internet co chcę to oglądam itd.

5

zacznijmy od tego kto płaci za TV big_smile pozatym zgadzam sie że tam nie ma co oglądac albo  polowanie na czerwony październik albo armagedon i co święta kewin sam w domu i tak dalej big_smile a no nie pomijajac multum reklam

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

6

I tasiemcow;D

A o modzie na sukces nie wspomne;D

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

7

co sie przejmujesz w polsce to i tak mało jeszcze tych odcinków  w stanach mam kuzynke  tam coś jest 8tysięcy któryś odcinek

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

8

Jeśli chodzi o mode na sukces to jest ona przekleństwem emerytów, którzy nałogowo go oglądają. Wielu z nich nie dożywa 2 sezonu... big_smile

9

My tez nie płacimy abonamentu ale szczerze powiem ze któregoś roku to komornik przyszedł to go ojciec pogonił

10

ja nie płace za TV juz dawno. MARCIN  80% ludzi nie płaci w Polsce wiec niech przychodzi pies mu du... obgryzie

11

cholera człowieka bierze z tą telewizją ja płacę za polsat a ojciec na parterze za cyfrę a te palanty chcą żeby płacić abonament za dwa kanały za które i tak już raz płacę w polsacie , niedawno przyszło wezwanie do zapłaty to tato jak przeczytał to podarł i do klopa smile

12

oni niech strasza nas dalej ja tam sie nei boje ja płace  za cyfre tylko

13

kochani koledzy według ustawodawcy abonamęt rtv jest za posiadanie sprzętu radiowo telewizyjnego ,czyli jak masz w domu telewizor lub radio to płać, ja osobiście jakiś czas temu powiedziałem nigdy bo z tego wynika że można w takim układzie płacić nawet za lodówkę, pralkę, bo ją masz w domu tak jak tv lub radio.Moim zdaniem co  nie ktrzy w naszym kraju uwarzają że coś takiego jak abonamęt rtv im się należy i już ,ale  za tyle lat udręki jaką nas raczyli należy im się tylko kamieniołom z gumowym młotkiem.....

14

Kolego Fenol, zacznę od początku.
Po co oglądasz publiczną TV i się denerwujesz, delikatnie mówiąc. Nie oglądaj, nie płać, nie stresuj się - to wolny kraj !
Ja nie oglądam TV publicznej z powodu przejedzenia, od nieodżałowanej śmierci JP2. Ze wzruszenia nie pamiętam kiedy to było ! Ale żyję, jak widać, czyli bez publicznej TV byle jak - ale da się żyć.

15

Nigdy nie płaciłem też za TVP i nie będe płacił.Swego czasu nachodzili nas jacyś ludzie sprawdzając czy mamy opłacony abonament,zawsze z uśmiechem na twarzy mówiłem że nie posiadam telewizora i nie będe opłacał nic i nic mi nie mogli zrobić.Cały ten abonament to jest tylko skubanie ludzi z kasy

16

sławku prawie nie oglądam TV, opole widziałem bo byłem u matki, rodzice za to płacą, za ciężką kasę wspaniałe szefostwo tv organizuje nam takie łajno-igrzyska. nie rozumiem tego, już lepiej dać pielęgniarkom. gwiazdy tańczą na lodzie?! nie wspomnę o głupich telenowelach. to na to idzie ta kasa. nie tędy droga.  i jeszcze te reklamówki przypominające aby zapłacić  abonament...rety już głupki nie wiedzą co zrobić.
kurde1 ale masz rację, generalnie powinienem to olać tak dokumentnie aby nawet mnie to nie ruszyło, powinienem mieć to dokładnie w samym środku ...
co nie zmienia faktu że wszyscy  naiwni co za to płacą dają się dymać!

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

17

nienawidzę mroczków to są gwiazdy?!to jakieś popromienne wynalazki a nie aktorzy

Typ traktora-zt323a

18

jak widzę taniec z , gwiazdy na,  jak oni, te wszystkie ich zawody czy to jeździeckie czy rybki czy h.. wie co to mnie strzela jak ktoś lubi niech ogląda ja polskich gwiazd mam dość

19

dokładnie damian oni się ku*** bawia za nasze pieniądze i za jeden ich śmieszny występ dostają tyle kasy co my w normalnych warunkach zarobimy przez cały rok :\ gdzie tu sprawiedliwośc

20

wojtas  oni dostaja za hu....j wie co wiecej niz my za 10 lat pracy !

Sprzedam U-4514