Odp: 303, 300
no wreszcie mi sie udało przysiadłem na chwile i trach jest zrobione,zobaczymy co z tego wyjdzie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » 303, 300
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no wreszcie mi sie udało przysiadłem na chwile i trach jest zrobione,zobaczymy co z tego wyjdzie
fenol jak tak ci się podoba to go kup
tylko mogłeś dać cenę minimalną... bo teraz koleś nawet może kupić od Ciebie traktor za 1000zł. a jak mu nie będziesz chciał sprzedać za te pieniądze to możne pójść do sądu i wygra tą sprawę...
zawsze może zmienić i niech to zrobi bo może być później za późno
szczerze mówiąc już jest pierwszy klient za tysiaka więc zmień to lepiej na cenę minimalną
radzę ci Piotrek daj komuś z forum dane do konta na allegro (najlepiej przez maila żeby wszyscy nie widzieli) i niech ci przestawi tą aukcję.. ew usunie przed czasem i wystawi poprawnie od nowa. Bo jeszcze się okaże że stracisz traktor za 1000 zł
o kurde Piotrek ale bys wtopil... nawet jakis cwaniak sie juz znalaz
traktor mi sie podoba jasne! gdybym mia sieke juz bym u ciebie byl.
z nudow postanowiem wymieni dzis olej w przystawce przedniego napedu i urwalem gwint od korka. niedzielna praca w gowno sie obraca...
Piotrek z tego co piszesz to twoj forsz z wyjatkiem tych tylnich blotnikow jest zupenie sprawny i kompletyny moze uzbroj go od nowa i wystaw za wiecej kasy powiedzmy 13 i napisz ze cena jest do negocjacji i jestes bardzo elastyczny. bo jak bedzie 9 to ewentualny kupiec na te same niedomagania bedzie usilowal i tak cos urwac.
wycofałem już aukcje dzięki chłopaki za pomoc ale bym wtopił,tak to jest jak się nie wie jak coś zrobic a się próbuje to robic.Próbuje wystawic jeszcze raz z ceną minimalną
możźe niech ktos opisze krok po kroku jak wystawic aukcje na allegro by wiecej nikt gafy nie strzelił
w necie jest mnóstwo info na ten temat. Nawet na allegro jest podstawowy poradnik co i jak
albo wystaw tak samo tylko napisz zęby nie licytowali bo ta aukcja ma charakter informacyjny i wszystko dowie się przez telefon i cenę tez i już... i
Po prostu na początku zaznacz tup teraz i wstaw cenę 9500zł i napisz cena do negocjacji albo wpisz 10000zł będzie z czego opuścić.
wystawiłem już za 9000zł.tyle za niego chcę jak trafi się porządny gośc np.ktoś z naszego forum,to jeszcze opuszcze ale dla obcego cena jest nie do zbicia
tak Fenol traktor jest sprawny,mechaniczne sprawy działają wiadomo trzeba go dopieścic na co ja nie mam czasu ani kasy
Piotrek wstaw tu adres strony bo nie mogę znależć gdzie go wystawiłeś,chodzi mi czy wpisałeś wszytko dobrze.
wstawiam adres ale myślę,że już wszystko jest ok.dałem cenę minimalną taką jak kup teraz http://www.allegro.pl/show_item.php?item=668374023
tomek1974 jak coś będzie nie tak to daj znac
Piotrek, nieźle opisałeś maszynę ale według mnie wstawiłeś forszaja w złej kategorii. Np ja chcąc kupić ciągnik w życiu nie znalazłbym go na allegro. Lepiej było wstawić go w kategorii "maszyny rolnicze" niż w "pozostałe".
A tak poza tym to witam. Jestem nowy na forum, chodź już od dawna, często na nie zaglądam.
Popełniłeś dwa błędy.Pierwszy to zła kategoria powinieneś tak zrobić -Kup teraz-Firma przemysł-Rolnictwo-Maszyny rolnicze-Ciągniki i przyczepy-Ciągniki.A drugi to wybierz 14 dni wystawienia a nie 7.Myślę że teraz będzie lepiej.
no dzięki chłopaki za rady jak nie sprzedam go w ciągu tych siedmiu dni to wystawie go tak jak mówicie,a przed chwilą miałem telefon od jakiegoś gościa i jest zainteresowany kupnem nie myślałem,że tak szybko ktoś się znajdzie
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » 303, 300
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo