Odp: GG FORUMOWE
146
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 460 461 462 463 464 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
146
jacek od renówki ? to kto na forum
Kto z forum mieszka w pobliżu Ostrów Mazowiecka ?
jacek od renówki ? to kto na forum
:pa:
to się nie pochwaliłeś ......
Jak odpowietrzyć po nocy perkinsa w farmtraku? Padła mi pompa elektryczna podająca paliwo a w sklepie będzie ale na środe a mam siano nagrabione i trzeba zwijać od jutra...
na zaciąg
jak ci pompa padła to nie wiele ci sie uda zrobić żeby zagadał chyba że weźmiesz taką uniwersalną co się zakłada na przewody i zaciągnie paliwo to będzie chodziła inaczej marne szanse
Jaki preparat polecacie z jak najkrótszym czasem karencji na wołka i inne robale w pryźmie zboża. Gazowanie odpada bo obok są zwierzaki, a zboże biorę na bieżąco do śrutowania.
No to nie rozumiem pytania.?
Na robala tylko gazujące
Nie miałem nigdy takich problemów ale jak dobrze kojarzę to nie ma opcji. trza to załadować na przyczepę i tam zastosować cokolwiek zarejestrowanego... Przy zwierzakach nie testowałbym niczego chyba że święconą wodę.
Krzysiek zamek u was wart obejrzenia?
No widziałem ciekawsze, ale ten kawałek co masz do przejechania to myślę że warto.
Planujesz dziś? Zaprosiłbym Cię na "kawę" ale jadę do Poznania oglądać siostrzeńca. Siostra w wieku 43 lat postanowiła ( nie wpadła ) zostać matką. To dopiero wydarzenie.
Lece dziś do tego minizoo i chciałem dzieciom niemców pokazać:)
A mini zoo to ja omijam taaaaakim łukiem. Straszny spęd w w niedzielę.
Z ciekawych rzeczy dla dzieciaków i nie tylko masz jeszcze park linowy na wlocie do człuchowa. Jakieś 100-200m przed torami po lewej stronie.
Te moje trochu za male na park linowy...
Potrzebuję namiar do Tomek 1974, piszę do Niego na PW i wyskakuje komunikat że skrzynka przepełniona a jest pusta,
tomka od dawna nie ma na forum bynajmniej nie jest logowany
Strony Poprzednia 1 … 460 461 462 463 464 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo