Odp: Jaka jutro pogoda?
No w końcu dzisiaj popadało i to nawet ładnie 😁
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No w końcu dzisiaj popadało i to nawet ładnie 😁
U mnie tylko porosiło ,i bokami grzmi cały czas ,już ze dwie godziny rak się tłucze.
U mnie tylko kropi. Właśnie skoncztłem siać rzepak
Dajcie spokój jeszcze błoto mi na podwórku nie obeschło po ostatnim deszczu .....
JAkieś 3-5l
Czyli mamy to samo Krzysiek. Przy czym u mnie nardziej 3 litry. A o 3 w nocy równo waliło za rzeką. Cóż. Pozostało tylko popatrzec na burzę
Właśnie przechodzi nawałnica z ulewą
3 litry i po balu
Dobre i tyle. U mnie tylko kurz przykrylo. Deszczu nie było od 27 lipca. Prawie miesiąc czasu bez kropli deszczu przy 30 st.
No u mnie wczoraj w sumie dało 13 litrów. Ładnie 😁
Nie wiem ile ale na oprysk rzepaku starczy!
Trzecia sobota z rzędu z dużymi opadami .....
W nocy około 20 litrów wlało.
Od 6,45 35 litrów.
1cm ziemi zmokło ... przynajmniej się nie kurzy ...
U mnie też z 1 cm mokro. Pogoda taka jesienna że chłopaki w byłym PGR się za mocno wczuli i kopią buraki.
OJanusz daleko od Staroźreb mieszkasz? Widziałem tam kałuże na polach (i samochody w rowach)
U mnie też z 1 cm mokro. Pogoda taka jesienna że chłopaki w byłym PGR się za mocno wczuli i kopią buraki.
OJanusz daleko od Staroźreb mieszkasz? Widziałem tam kałuże na polach (i samochody w rowach)
Ok 12km ale przez pola to ok8 km.
Kawałek masz to pewnie nie będziesz wiedział czy przez pogodę czy coś innego aż 3 samochody prawie jeden obok drugiego w polu leżały (pierwszy srebrny Turan na tym łuku z zjazdem w kierunku Woźnik, drugi golf 4 z kilometr dalej w kierunku Staroźreb na polu po prawej i trzeci BMW w górze)
Zimno i nie ma deszczu i raczej nie będzie
Pół godziny jak zaczęło padać,Od rana się chmurzyło,jak skończyłem opryski na rzepak aż miło patrzeć na deszcz,nocą też spadło 7 cm.Deszcz przyszedł od zachodu i zaraz przypomniałeś mi się sorast bo czytałem Twoje posty o suszy i byłem przekonany że też dostaliście bo chmury idą od Zgorzelca,Teraz wiem że to inny kocioł i pewnie zaraz przestanie.
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo