9,261

Odp: GG FORUMOWE

https://allegro.pl/regulator-obrotow-si … 73203.html
https://allegro.pl/silnik-elektryczny-1 … 80925.html Czyli z dwóch takich rzeczy dałoby się skleić zestaw? A jak masz Piotrek jakiegoś linka do gotowych silników z manetką tak jak napisałeś to podrzuć, bo jest tego mnóstwo..

9,262

GrzegoRz ja szukałem tak żeby wszystkie elementy byly u jednego sprzedawcy i koszty się obniżyły. A to zależy od dnia. Jeden sprzedawca potrafi mieć kilka aukcji z tym samym i różne ceny. Także musisz przysiąść i oblukać.

Siły na zamiary zmierz....

9,263

Zaraz zaraz to skutery teraz są na prąd?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

9,264

To nie wiedziałeś? 😁

9,265

No a gdzie tam. Moja przygoda z jednośladami zakończyła się na wsk i ma. A skoro teraz takie wynalazki to ja dziękuję. Dobrze że na żużlu nie ma takiej lipy

E 516 na części
Telefon 695 076 269

9,266

Laszek komu kibicujesz ? Ja jestem zapalonym motocyklistą ale żużel był jedynym jednośladem który mnie nie interesował. W ubiegłym sezonie zacząłem oglądać w tv, a 2 tygodnie temu po raz pierwszy pojechałem zobaczyć na żywo i ... bum ! Po prostu rewelacja. W niedzielę jadę na półfinały do Wrocławia, a kibicuję WTS Sparta Wrocław.

gg 5118068

9,267

Zorak powinienem kibicować naszej drużynie w Pile ale ta drużyna to zero dno. Jeśli chodzi o ekstralige to raczej kibicuje Stali Gorzów. Jakoś też mi tak do Leszna że względu na Jarka Hampela bo zaczynał w Pile i bardzo fajnie jeździł. Janusza Kołodzieja jakoś też lubię oglądać za mądrą jazdę

E 516 na części
Telefon 695 076 269

9,268

A dzisiaj jesteś we Wrocławiu? Betard będzie chciał się zrewanżować za ubiegłoroczne finały. Ja oglądam na nc+

E 516 na części
Telefon 695 076 269

9,269

byłem, byłem. Walka do końca, 2 upadki, mała burda na trybunach (na szczęście hołotę potraktowano gazem) i nieznaczna przegrana sparty. Mam nadzieję że za tydzień w Lesznie odrobią straty i 16.09 jedziemy po złoto smile

gg 5118068

9,270

Oj jak u siebie nie dali rady to na smoczyku będzie ciezko. Byki ani razu u siebie nie przegrali w tym sezonie ale to są play-off i wszystko możliwe. Szkoda że we Wrocławiu jest trochę mało ścigania. Tor w Częstochowie pod tym względem jest genialny. Żużel wciąga co?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

9,271

wciąga wciąga. Stwierdziłem że zacząłem kibicować co najmniej 10-15 lat za późno wink

gg 5118068

9,272

I to co najbardziej mi się w tym podoba to to że w większości po zakończonym biegu przeciwnicy podają sobie rękę za dobrą walkę na torze. Wiadomo zgrzyty też się zdarzają ale mało kiedy

E 516 na części
Telefon 695 076 269

9,273

pomijam sektor przyjezdnych który zachowywał się jak ... szkoda gadać, na szczęście byli zamknięci w klatce. Ale do czego zmierzam, za mną siedziało 3 chłopaków w barwach Leszna, a obok małżeństwo z ok 10letnią córką też w kolorze Leszna - oni sami na trybunie Wrocławia. My cieszyliśmy się z wygranej naszych a oni z wygranych biegów Leszna. W niedzielę były też derby dolnego śląska Miedź podejmowała Zabłębie - nie wyobrażam sobie kibica zabłebia w sektorze miedzi wink

gg 5118068

9,274

Laszek napisał/a:

No a gdzie tam. Moja przygoda z jednośladami zakończyła się na wsk i ma. A skoro teraz takie wynalazki to ja dziękuję. Dobrze że na żużlu nie ma takiej lipy

Jedź nad morze to w każdej miejscowości nadmorskiej będzie 20 punktów wynajęcia e-skuterów tongue dziwne to to. Szerokie koła. Siedzenie i kierownica jak w rowerze a reszta jak w skuterze.

9,275

Żeby nasi tylko tak na zawodach jeździli:
https://www.youtube.com/watch?v=Ad8954QZtQs
https://www.youtube.com/watch?v=cwMHOmJ3CHQ

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

9,276

Nasi zawodnicy nie mają się czego wstydzić na arenie międzynarodowej zwłaszcza w zawodach drużynowych

E 516 na części
Telefon 695 076 269

9,277

zorak napisał/a:

pomijam sektor przyjezdnych który zachowywał się jak ... szkoda gadać, na szczęście byli zamknięci w klatce. Ale do czego zmierzam, za mną siedziało 3 chłopaków w barwach Leszna, a obok małżeństwo z ok 10letnią córką też w kolorze Leszna - oni sami na trybunie Wrocławia. My cieszyliśmy się z wygranej naszych a oni z wygranych biegów Leszna. W niedzielę były też derby dolnego śląska Miedź podejmowała Zabłębie - nie wyobrażam sobie kibica zabłebia w sektorze miedzi wink

Zorak to zapraszam na rewanż do Leszna i zobaczysz jak wygląda sektor gości. Kibol to kibol zawsze myśli tylko o zadymie a nie o meczu.

9,278

jasne że tak i zapewne do Leszna pojedzie taka sama grupa z Wrocka co przyjechała z Leszna - tego się nie da uniknąć. Chodzi mi o to że na jednej trybunie mogą siedzieć kibice różnych drużyn i razem kibicować. Jak ultrasi chcą zadymy to niech się umawiają na ustawki, stadion powinien być wolny od zadym abym mógł spokojnie  z dzieckiem posiedzieć. Oprawa, kibicowanie ... tak, zadymy nie.

gg 5118068

9,279

zorak napisał/a:

jasne że tak i zapewne do Leszna pojedzie taka sama grupa z Wrocka co przyjechała z Leszna - tego się nie da uniknąć. Chodzi mi o to że na jednej trybunie mogą siedzieć kibice różnych drużyn i razem kibicować. Jak ultrasi chcą zadymy to niech się umawiają na ustawki, stadion powinien być wolny od zadym abym mógł spokojnie  z dzieckiem posiedzieć. Oprawa, kibicowanie ... tak, zadymy nie.

Dobrze prawisz

9,280

Wstawiłem swoją kijanke na sprzedaż. Cena 4200. Dzwoni jeden drugi trzeci. Jeden się pyta jak wygląda rama czy nie zgnita i podanym miejscu. Poszlem z młotkiem zobaczyć i faktycznie lipa. W tym miejscu co mówił jedna rdza. Drugi co mi dzwonił prawił że potrzebuje to tylko do lasu żeby wytrzymał mu ze 3 miesiące i wystarczy. Więc mu dzwonie i mówię w jakim stanie rama. Dajesz 2 tyś i zabieraj. Gościu że da mi na paliwo ale żebym mu go przywiózł. No dobra ja kijanką żona drugim i jedziemy. Gościu na miejscu zupełnie inna gadka że jeszcze mu drogo. Powiedziałem mu co jest do zrobienia itd. Dobra daj 1800 i spadamy. Ok podpisali umowę. Dzisiaj mi pisze że za bardzo mu się jednak nie podoba bo ile teraz musi w niego włożyć żeby był w przyzwoitym stanie i najlepiej żebym przyjechał po niego i zwrócił mu kasę. Jeśli poinformowałem go jaki jest jego stan i co jest do zrobienia to ma prawo cafnięcia kupna?

E 516 na części
Telefon 695 076 269