Odp: GG FORUMOWE
Też mam jakiś chwytak z łyżkami w dobrym stanie ale bez siłowników, sprzedam bez przekonywania......
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 464 465 466 467 468 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Też mam jakiś chwytak z łyżkami w dobrym stanie ale bez siłowników, sprzedam bez przekonywania......
A ja mam chwytak cały kompletny od t174
Jakiś kontakt mogę prosić
Też miałem sytuacje z autem sprzedałem frajerowi w piątek kupił na kolegę a w niedziele rano wydzwania i policją straszy że silnik uszkodzony. Na umowie cena niższa i jeszcze dopisał auto do poprawek. Zapis zapoznał się ze stanem i żegnaj. Olać naciągaczy za 2-3 tys nowe nie zgnite by chcieli. Żona ma za 60tys auto i też się psuje.
668391256
I to mi się podoba orka pod pszenice 2 godzinki i po robocie, gdzie 30 musiałbym pół dnia dydłać
Też tak kiedyś miałem orałem orałem i końca nie było widać a teraz ogień 5 skib w ziemię i widać jak ginie
Wstawiłem swoją kijanke na sprzedaż. Jeden się pyta jak wygląda rama czy nie zgnita i podanym miejscu. Poszlem z młotkiem zobaczyć i faktycznie lipa. W tym miejscu co mówił jedna rdza.
Myśle kupić taką możesz napisać na których elementach i w którym miejscu patrzeć na ta rdze
Jeśli chodzi o ramę to z lewej strony przed zawieszeniem tylnego koła. Jeden gościu oglądał u mnie to mówił że kilka ich oglądał i wszystkie w tym samym miejscu zgnite. Ogólnie terenówki mocno mają ramy zjedzone. Jakoś mam już do nich niechęć. Czescintez dość drogie. Alternatywa to żony citroen c5 z hydractiv jak to dam na nas to prześwit większy jak w kijance 😁
O jakiej KiJance mowa ?
O sportage pewnie mowa
W każdej terenówce wiekowej występuje problem z tyłem ramy, dokładnie miejsce tam gdzie rama wyprofilowana jest do góry- przed tylną osią, tam zbiera się brud i woda i po pewnym czasie od środka robi się rzadka, nieraz nawet tego nie zauważy się bo na ramie jest oryginalna konserwacja, przerobiłem 8 terenówek to tylko w dwóch fronterach były zdrowe, a ja sprawdzam tak, biorę młotek na glebę i obstukuję jak nie wchodzi w ramę to się pojeździ jeszcze,
Dziękuje za odpowiedz i poradę jednak fajnie że a tym forum ludzie lubią się dzielić swoją wiedzą i doświadczeniem pozdrawiam
Ma ktoś może numery pasków do czyszczalni Petkus K213?
Hej panowie nie pląta się u kogoś na złomie stary konny siewnik, zależy mi na aparatach wysiewających
Mój z 4 lata pod chmurką nieużywany pewnie wszystko zardzewiałe. Jutro spojrzę czy coś ocalało.
Hej panowie nie pląta się u kogoś na złomie stary konny siewnik, zależy mi na aparatach wysiewających
Ostatnio takiego przytuliłem..... K....a jaka ta skrzynia biegów jest ciężka...
Rur3k jak byś chciał się pozbyć 4 aparatów z tym wałkiem a nawet i z koszem, dosłownie trzeba odciąć gumówką jak leci, to bym przytulił oczywiście za opłatą i gdy siewnik przeznaczony do kasacji.
Siewnik już dawno miał jechać na złom razem z kosiarką konną, kopaczką, sieczkarnią i jakoś tak schodzi
A nie lepiej sprzedać Ukraińcom? Kasa byłaby trochę większa. Z moich okolic wywieźli tego mnóstwo.
a nie lepiej wyczyścić, odrestaurować, odmalować i niech cieszy oko. Tylko nie tnij i nie wywoź na złom.
Strony Poprzednia 1 … 464 465 466 467 468 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo