9,381

Odp: GG FORUMOWE

Karol323 napisał/a:

Cześć Czołem! Dawno mnie nie było xD Kurła żyje big_smile Co słychować tak w skrócie ? big_smile Lektóry mam na cały wieczór waszych bazgroł xD

no siemano a popatrz bo miałem dzisiaj pisać do ciebie się dopytać jak tam żyjesz własnie a tu patrzem i się pojawił
opowiadaj coś tak dawno nie wchodził do nas

Nie ma to jak FORTSCHRITT

9,382

Krzysiek napisał/a:

Hej
Pajej ma zepsutego NH
Grzegorz 89 kupił trefny nawóz....
Gelek z Kosesiem robili kurs na kategorię "T"
O takie tam.

dokładnie :dance:

9,383

Pytałem kiedyś o Ciebie właśnie gdzie się podziewałeś?

9,384

Krzysiek napisał/a:

Hej
Pajej ma zepsutego NH
O takie tam.

big_smile:D:D
mniej więcej takiej długości pisałem wypracowania wink
Krzysiek uczy się bezorkowj i nas ma uczyć, na razie zbyt szybko zdziera nakładki smile

9,385

Na was można zawsze liczyć big_smile big_smile big_smile UU Pajej za słabo się modliłeś tongue Sam latam szukać jakiegoś knura ale czasem myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie modernizacja swojego 323 bo wsio padło za ok 50-80tyś.... Grzesiu co żes narobił ? Tomuś miałem do Ciebie dzwonić pogadać bo jakoś sie stęskniłem za Mordom big_smile a ja ? Sezon letni zakończony.. latam szukam dupy ale żadna nie jest tak mądrą i inteligenta na moją osobę hhaha a tak serio jakoś jak baby nie mam to tyle nie siedzę na forum... przedtem to było moje okno na świat.. wiem dupa wołowy byłem ale się nauczyłem że dla baby jednak trzeba chomonto.... Ale żyje wrócilem trzeba mieć z kim się kłócić i się poradzić na rózne tematy jak zwykle wink

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

9,386

Karol323 napisał/a:

Na was można zawsze liczyć big_smile big_smile big_smile UU Pajej za słabo się modliłeś tongue Sam latam szukać jakiegoś knura ale czasem myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie modernizacja swojego 323 bo wsio padło za ok 50-80tyś.... Grzesiu co żes narobił ? Tomuś miałem do Ciebie dzwonić pogadać bo jakoś sie stęskniłem za Mordom big_smile a ja ? Sezon letni zakończony.. latam szukam dupy ale żadna nie jest tak mądrą i inteligenta na moją osobę hhaha a tak serio jakoś jak baby nie mam to tyle nie siedzę na forum... przedtem to było moje okno na świat.. wiem dupa wołowy byłem ale się nauczyłem że dla baby jednak trzeba chomonto.... Ale żyje wrócilem trzeba mieć z kim się kłócić i się poradzić na rózne tematy jak zwykle wink

nie ma problemu możesz zadzwonić jak masz potrzebę zawsze znajdzie się trochę czasu by pogadać

9,387

androl napisał/a:
Krzysiek napisał/a:

Hej
Pajej ma zepsutego NH
O takie tam.

big_smile:D:D
mniej więcej takiej długości pisałem wypracowania wink
Krzysiek uczy się bezorkowj i nas ma uczyć, na razie zbyt szybko zdziera nakładki smile

A jakiś młody  co miał nick niczym kolejna mutacja grypy przemienił się w Piotrka1990 😂

Siły na zamiary zmierz....

9,388

Sztraszne rzeczy heh... Dobra trzeba na tel sie pakowac i być z wami na czasie big_smile

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

9,389

gelek79 napisał/a:

Marek jak ten sworzeń wypadł nie było śrub? Ja w zielonym zrobiłem sworznie dłuższe po 15cm, ale teraz bym zrobił jeden przez cały most i wtedy za h...... by nie wypadł smile
p

No to wszystko rozebrałem i forsz leży na dwóch arach podwórka. Sworzeń tylny odleciał od blachy zabezpieczającej  i wpadł do wewnątrz osi. Do tyłu nie wypadnie bo o silnik by się zaparł. Smaru wszędzie, a między sworzniami to jeszcze ze dwa kilo

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

9,390

A na fb to cie widywałem haha,a na forum.... może chciałeś sprawdzić czy się będą martwić? Gdzie on sie podział...? wink

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

9,391

Krzysiek podsumował smile Nawóz jak nawóz nie wiadomo co w workach... Czytaj nadrabij zaległości big_smile

9,392

Witam jeśli ktoś kojarzy mój poprzedni post o oleju w wodzie w chodnicy i braku oleju w skrzyni chciałem wyjaśnić tym co mówili że to nie możliwe. A więc Panowie. Czysty olej w wodzie. Silnikowy czarny i stan prawidłowy. W skrzyni nawet nie widać oleju w wężyku. Olej ze skrzyni poszedł do wody jak!!!!!!! A więc z lewej strony ciągnika idą rurki jedna wodna druga olejowa od wspomagania przetarty się o siebie i ciśnienie na rozgrzanym ciągniku zrobiło swoje a wycieku w tym miejscu zero. A więc Panowie nic nie paliłem ale przyczynę znaleźliśmy. Trzeba najpierw pomyśleć zanim się kogoś oceni.

9,393

W skrzyni biegów jest około 90l litrów oleju. By zniknął z wężyka trzeba spuścić około 20l i powiesz że te 20 litrów masz w wodzie? Twierdzisz że nie ma wycieku a rurki się "zespawały"....
Ja jestem pewien że to brakujące 20l leży gdzieś w polu w przeciwnym razie nie masz ani kropli wody tylko czysty olej w układzie chłodzenia.
Masz 323?

9,394

Jeszcze butla od pneumatyki jest pojemna, no i teleportacja do dętek może wchodzić w rachubę wink

9,395

Jesteście niemożliwi tongue

Siły na zamiary zmierz....

9,396

Śmieszne co! W czasie ostatniej pracy nad pęk jeden z węży od chłodnicy i wyciekała woda a gdy sprawdzałem stan to chłodnica cały czas pełna Pracowałem dość długo już po ciemku. Dopiero po zjeździe do domu bo agregat nie chciał opaść na polu sprawdziłem stan wody a tam wysadziło wodę z olejem. Może komuś wydaję się to nie możliwe ale tak było. Szukając przyczyny rozebrano część ciągnika. I gdyby nie poruszona jedna z rurek wtedy powstał wyciek nik by się nie kapnął że tam jest przyczyna. Wyciągnąłem te rurki. W wodnej otwór ok 2 mm a olejowej mniejszy. Znajomy ogarnął mi te rurki. Olej w skrzyni uzupełniony. Narazie nic się nie dzieje. Panowie trochę wiary w ludzi. Może ktoś też będzie miał dziwny przypadek. Może nie wszystko dobrze opisałem ale gdy ponosisz jakiś koszty wcześniejszej naprawy a tu po kilku gadzinach pracy gdy zależy ci na czasie dzieje się coś dziwnego to tylko można porządnie się wkurzyć. A pozatym Panowie grzegorzp to mój mąż on nie ma czasu pisać więcej trochę ogłady bo kobiety też to czytają a może i one na czymś się znają. Za uwagi dziękuję i życzę powodzenia moim doradcom niedowiarkom.

9,397

O k...a! Nie wierze muszę to przemyśleć.... wink

9,398

Ok, wszystko się może zdarzyć, mój klamot zajmuje już 3  ary podwórka i nie jest to jego ostatnie słowo. Jutro pierwsze nieśmiałe próby składania. Był plan w 3 dni zrobić wszystko, a dopiero po czterech wszystko jest rozebrane i przygotowane do składania.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

9,399

grzegorzp napisał/a:

Śmieszne co! W czasie ostatniej pracy nad pęk jeden z węży od chłodnicy i wyciekała woda a gdy sprawdzałem stan to chłodnica cały czas pełna Pracowałem dość długo już po ciemku. Dopiero po zjeździe do domu bo agregat nie chciał opaść na polu sprawdziłem stan wody a tam wysadziło wodę z olejem. Może komuś wydaję się to nie możliwe ale tak było. Szukając przyczyny rozebrano część ciągnika. I gdyby nie poruszona jedna z rurek wtedy powstał wyciek nik by się nie kapnął że tam jest przyczyna. Wyciągnąłem te rurki. W wodnej otwór ok 2 mm a olejowej mniejszy. Znajomy ogarnął mi te rurki. Olej w skrzyni uzupełniony. Narazie nic się nie dzieje. Panowie trochę wiary w ludzi. Może ktoś też będzie miał dziwny przypadek. Może nie wszystko dobrze opisałem ale gdy ponosisz jakiś koszty wcześniejszej naprawy a tu po kilku gadzinach pracy gdy zależy ci na czasie dzieje się coś dziwnego to tylko można porządnie się wkurzyć. A pozatym Panowie grzegorzp to mój mąż on nie ma czasu pisać więcej trochę ogłady bo kobiety też to czytają a może i one na czymś się znają. Za uwagi dziękuję i życzę powodzenia moim doradcom niedowiarkom.

może i racja w tym wszystkim
na przyszłość prosimy o bardzo szczegółowe i proste opisy i wtedy się wiele wyjasni wink

9,400

"są rzeczy które fizjologom się nie śniły"  idę wypić kawę, może to rozkimam wink Grzegorzp to.....
:hmmm: