Odp: Jaka jutro pogoda?
Zorak , drugi pokos , na podmokłych łąkach ,jakość tej trawy jest taka ,że nie warto mówić ale lepsze coś niż nic w takim roku jak ten..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zorak , drugi pokos , na podmokłych łąkach ,jakość tej trawy jest taka ,że nie warto mówić ale lepsze coś niż nic w takim roku jak ten..
U mnie dziś gorąco ale w sumie ja nie o tym. Nie idzie wystać na dworze bo jest okropny nalot tych dziwnych azjatyckich biedronek. Obsiadają człowieka, drzewa i całe ściany budynków. U kogo tak samo ?
I jeszcze pchają się do domów nie wiadomo którędy, niby moskitiery w oknach mam...
U mnie też takie jakieś blade robia nalot......
https://drive.google.com/file/d/1o9JDmW … p=drivesdk
U mnie od czarnych po żółte i pomarańczowe. Z kropkami i bez...
Wnosisz je na ubiorze. 5-6 sztuk to norma
to samo mam
To jakaś oznaką czegoś? U mnie też to
O widze że temat gorący,u mnie to samo
Nawet są czarne w czerwone kropki imigranty jakieś
Oznaka, że ciepło i szukają miejsca na przezimowanie. I będzie tylko Gorzej jak zimy nie będzie...
kiedyś stonka obecnie biedronka http://naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/ … ronek.html
Chyba wczoraj jedną taką woziłem na bocznej szybie forsza.
U mnie drugi rok z rzędu atakują dom, mam oblepione całe ściany.
Tata dziś patrzy i mówi -zobacz leżą zdechłe po nocy. Taaa... zdechłe. Ledwo je słońce dosięgnęło i juże zaczynają się ruszać. .. wieczorem w domu walczyłem z nimi- gorzej niż muchy
U mnie dziś kropi cały dzień niby nic ale lepszy rydz niż nic jak to u mnie mówią
Suchoty cdn,,
U mnie ostatni deszcz spadł 24 września....
ostatnio 1 września ... 12l )
u mnie tej nocy 12l
U mnie 2 litry .
Też tak u was wieje? Jedno dobre że chociaż deszcz pada. W końcu można coś zrobić z polem po kukurydzy bo puki co ze słomy tylko był puch który w ni ch..a nie dał się wymieszać z ziemią. Dzisiaj już ładnie szło
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo