Odp: Psy rasowe
ładna choc widać że tez ma już swoje lata. W niedziele pojade zobaczyc AZI. zobacze jak sie bedzie zachowywac itd.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Psy rasowe
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ładna choc widać że tez ma już swoje lata. W niedziele pojade zobaczyc AZI. zobacze jak sie bedzie zachowywac itd.
Ma 6 lat, też patrzę że na tym zdjęciu wygląda staro. W realu prezentuje się okazale i zdrowo.
ta co ja mam brac to od osoby prywatnej, poprostu pies sie męczy jak sam siedzi w ogrodzie.
Jakie miałes problemy z ułożeniem dorosłego psa?
Młoda dziewczynę to sobie wychowasz, ale stara rozwóda to cie po kontach będzie ustawiać .......
ale trafiaja się układne przypadki last minute
byłem widzieć, pierwsze wrażenie to to nie jest owczarek niemiecki a jego mieszaniec, dość podobny, ale nie czysty owczarek. Po drugie Psina zaszczekałe 2 razy wyciąnąłem do niej rękę to zamerdała ogonem i zaczęła się łasić. psa strużującego raczej z niej nie będzie, chyba odpuszcze
z wygladu była podobna do tego, ale niska bo lekko ponad kolano
https://www.google.pl/imgres?imgurl=htt … amp;uact=8
Wzrost prawidłowy bo suki mają 55-60 cm https://psy-pies.com/artykul/wzorzec-ow … ,1810.html Nie bądź sknera wysupłaj trochę grosza i kup dwumiesięcznego, wtedy i Ty będziesz mógł się wykazać układając go.
Aha, tylko nie wiąż czasem owczarka na łańcuchu.
kupie, ale na wiosne, bo u mnie zwierzaki nie maja wstepu do domu, a zima szkoda zeby sie szczeniak meczył na zewnątrz.
dlaczego nie wiazać? na długim łańcuchu 7m taki miał brutus pies ma wiecej swobody niz w kojcu. wiadomo spacery to podstawa, pies musi sie wybiegać np za sarnami.
co do układania to chetnie przeczytałbym jakąś publikacje o tym jak ułozyc psa struzującego żeby był odwazny i atakował obcych.
Na zime mam wyzwanie nauczyc 8 letniego głupiego "Rudego" komendy siad i leżeć. to możebyc karkołomne, bo on jest okropnie głupi
Z taśmy od rozrzutnika ma 8 m, będzie miał na nim jeszcze więcej swobody.
chyba mi nie powiesz że łańcuch jest taki ciężki że pies sie męczy z nim? jak brutus zobaczuł obcego to łańcuch latał jak piórko. nie zakładałem mega ciężkiego łańcucha tylko zimeniałem go często, bo sie przecierał
nie wiem czy to już weszło ale miał być zakaz trzymania psów na łańcuchu dłużej niż jedną godzinę dziennie, a po co ci taki agresywny pies to już lepiej sobie alarm założyć i przynajmniej nie trzeba karmić, a jak ty go nauczysz atakować i pogryzie kogoś albo innego psa zaatakuje poza twoją posesją to wiesz jakie są teraz kary za to
wróćmy do tego jaki był brutus. na podwórku atakował każdego kto podszedł w zasieg jego łańcucha to szedł do gardła, a jak na spacerze spotykałem ludzi do dawał sie im pogłaskać. Taki powinien byc pies, jak nie taki to chociaż żeby szczekał na obcych gryzienie nie jest potrzebne. duzsz pies bydzi resprkt a szczenianiem mnie informuje ze cos sie dzieje. tak powinno być.
nie wiem dlaczego jest taki sprzeciw wobec łańcuchów, jak na długim łańcuchu pies ma wiecej swobody niz w ciasnym kojcu
Tak się pieski traktuje. :dance:
macie mnie teraz za zwyrodnialca? mam poglądy jakie mam i tyle.
https://www.olx.pl/oferta/owczarek-niem … e298b46a05 co myslicie o tej psinie?
Co kto robi że swoim zwierzakiem to jest jego prywatna sprawa , osądzi nas kto inny tam na innym świecie . A tu i teraz panoszy się banda lewaków i wymyślają różne bzdury typu prawa zwierząt prawa roślin i tp itd
Pajej chcesz tą rasę, wiec należałoby coś o niej się dowiedzieć. Podstawa to: te psy nie znoszą samotności, no i łańcucha, psychika im wariuje.
ja osobiście to do końca się nie zgodzę z tym że każdy może traktować zwierzęta jak chce
bo takie sytuacja jak np ta to mnie denerwują https://merdacz.pl/pobil-psa-pretem/
i dobrze że jest jakieś prawo które to reguluje
Pajej chcesz tą rasę, wiec należałoby coś o niej się dowiedzieć. Podstawa to: te psy nie znoszą samotności, no i łańcucha, psychika im wariuje.
u mnie własnie nie byłby samotny, cały czask koło domu ktos z domowników sie kreci. w przyszłosci jest plan zrobienia kojca
kupiłem 5 miesięczna suczke owczarka niemieckiego, będzie z niej bydle, bo juz jest wielkości jej matki.
Dzis ja przywiozłem, narazie sie oswaja z otoczeniem, jest przestraszona, ale sie rozkręca bo juz zaczęła szczekać. Jeść jeszcze nie chce nawet kiełbaski, ale mysle że będzie dobrze
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Psy rasowe
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo