9,681

Odp: GG FORUMOWE

Pisał ktoś do KOWRU o umożenie czysnszu bądź odsetek związku z suszą?

9,682

Pisałem i nic z tego ...   biedni jak mysz kościelna ale próbuj

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

9,683

Pisałem, Wysłałem Co Chcieli  I Czekam Na Decyzje Może Do Lutego Rozpatrzą .

Leszek   dla kolegów'

9,684

Tak przeglądam ofertę z banku na finansowanie i nie dość, że przy kwocie 260 tyś trzeba oddać ponad 55 tyś odsetek to jeszcze 283 tyś kapitału przez 8 lat hmm

9,685

to prowizja jest taka duża, czy o co chodzi, że kapitału więcej niz wzięte?

9,686

Znam z widzenia maja spore gospodarstwo PGR w zeszłym roku kupili do ciężkiej roboty od wiosny świadcza jeszcze usługi naprawy sprzętu rolniczego chyba za dużo kosztuje naprawa.

https://www.olx.pl/oferta/john-deere-78 … xKm1e.html

9,687

U nas jeden kupił od handlarza jako uszkodzony. Skrzynia miała być do delikatnego remontu, a okazało się, że skrzynia cała zmielona i gość później miał wyłaczony telefon... Także lepiej się nie pakować

9,688

odradzam przechodziliśmy ten temat i tylko bolące serce i nerwoskurcze zostały po john deere z uszkodzoną skrzynią

Nie ma to jak FORTSCHRITT

9,689

Zwłaszcza tą. Bo PQ to inna bajka

9,690 Ostatnio edytowany przez gelek79 (2018-12-09 06:27:32)

A pochwalić sie chciałem smile bryke wczoraj na kacu kupiłem, grosza trochę było i może grosza trochę przyniesie
https://zapodaj.net/8cd06d21f9cae.jpg.html
6ton, 6,5m x 2,5m

W końcu się udało...............
Rolnik hobbbysta ( zmieniam hobby na wino kobiety i śpiew
Specjalista od "burz" smile

9,691

ile ładowności? widzę nowy biznesik, to już będę wiedział gdzie walić wink

9,692

Do 6 ton można wrzucać a tak z kolegą sie zgadałem że troche coś porobimy
Coś trza robić życie coraz droższe

W końcu się udało...............
Rolnik hobbbysta ( zmieniam hobby na wino kobiety i śpiew
Specjalista od "burz" smile

9,693 Ostatnio edytowany przez androl (2018-12-09 12:12:12)

Gelek, żeby z takich usług godnie żyć, spójrz ile u nas laweciarz ma sprzętu. Jeździ sam dorywczo jedynie kogoś zatrudnia. Dorobić coś zawsze dorobisz.Tych aut ma więcej niż widoczne na zdjęciach  https://www.olx.pl/oferta/pomoc-drogowa … 5474b4961f

9,694

teraz załóż sobie konto na cliktrans i do dzieła,  bo w dzisiejszych czasach trzeba też samemu szukać pracy,

9,695

A ja dziś kupiłem  Całkiem przypadkiem Case 5150  jak przyprowadzę  to pokażę .

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

9,696

Fajny przypadek smile

9,697

Obserwowaliście protest na A2?
Z tego co widziałem to Kołodziejczak z ekipą się spisali, cel osiągnęli i nie przynieśli wstydu rolnikom.

9,698

Wstydzić się nie będę ale niesmak mam bo utrudnianie życia kierowcom nie utrudnia nic a nic politykom ...........
A tak nawiasem  o co protestowali i co osiągnęli ?

9,699

dokładnie, takie protesty tylko skłucaja miasto z wioska. w teleexpresie nawet nie powiedzieli jakie mieli postulaty tylko że ktos z uczestników do kukiz 15 nalezy czy nalezał, a moze jego sąsiada teściowej kuzynka widziała na zywo Tuska. dlatego protest jest przeciw PIS

Rolnik z powołania:-)

9,700

Gdy kończył się protest koło 15  dziennikarz tvn poszedł zagadywać kierowców co myślą o tym.....  no i mi kopara opadła bo żaden nie miał żalu! 5 osób pod rząd popiera protest i nie widzi za bardzo innej skutecznej formy protestu rolników. Normalnie szok!
Redaktorzyna próbował pociągnąć temat w kierunku że to niezgodne z prawem ale jakoś rozmówcy nie szli w tą stronę.
Miasta są przeciw PIS i strajkujących przeciw pis rolników traktują nieco inaczej niż wcześniej.
Nie mówię że to norma.... Zaskoczyło mnie to mocno