Odp: Powiedzcie coś o sobie
witam nowych
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam nowych
witam wszystkich użytkowników Fortschritta,ja posiadam dwa 323(oba stuningowane) mdw 524 i koparke T188 w sumie walcze na forszajach od 1994roku ale to wdzięczne maszyny,pozdrawiam z okolic bydgoszczy
Cześć nowo przybyłym !
Cytryna, mógłbyś opowiedzieć o swoim T188 ? To następny sprzęt, którego chciałbym mieć w rodzinie forszaja.
Tak na marginesie w tym temacie - mam nieprzepartą ochotę założyć nowy wątek "Powiedzcie o sobie coś dobrego". Na przekór kryzysowi.
Sławku wielki plus za pomysł a bedzie jeszcze jeden jak załozysz ten watek^^
Do roboty^^
Dzięki Damian, ale z tego pomysłu nic nie będzie. Chodzi o to, że po założeniu takiego wątku, wypadałoby powiedzieć coś o sobie. Niestety nic mi na myśl nie przychodzi. Pomysł mogę odstąpić - gratisowo.
Czemu, skoro cos juz wymysliłeś to daz do tego, jestem za tym abyś to załozyl bo to byłoby bardzo ciekawe i mysle ze urozmaiciło by forum^^^
Pomysl nad tym cos głebiej^^
Coś dobrego o sobie na przekór kryzysowi cieszę się, że nie choruję, że mam fajną rodzinę, że mam prace, że żyję w zgodzie z najbliższymi, itd. Trzeba umieć zauważać dobre strony, te małe radości, te ulotne piękne chwile, a wtedy całość wychodzi ok i kryzys może mnie w d..e cmoknąć pod warunkiem, że sobie morde wymyje.
A ja mam kochana dziewczyne forszaja na podworku i w ogóle przyjacioela dobrego bardzo dobrego haa%^^
Zyje w zgodzie z ludzmi^^
Itp;D
Witam wszystkich, Jestem Darek z woj. Śląskiego od dwóch lat użytkuję MDW 521
pozdr
Witamy Darku^^
Witam wszystkich. Mam na imię Wojtek pochodzę z woj. lubuskiego. 5 lat byłem szczęśliwym posiadaczem e512 teraz od roku jestem właścicielem e 514.
Witamy Wojtku^^
Witam jestem Rafał mam 30 lat gospodarstwo 85 ha okolice Szczecinka od niedawna jestem posiadaczem FORTSCHRIITA E-514 MDW Turbo z IFĄ 4. Pozdrawiam wszystkich!
najlepiej pokaz zdjęcia tego silnika bo ktos kiedys poruszał ten temat że takie cos wystepowało ale chyba nikt tego na oczy nie widizał jak to było oryginalnie montowane pozatym WITAMY
Sam chce zobaczyć ten silnik.
Witam wszystkich.Na imię mam Łukasz(24 lata).Mieszkam i uprawiam 30 ha w okolicach Kłodzka na dolnym śląsku.Ciągniki MTZ82 i c330,koszę forszajowską 12.Na forum trafiłem bo padło mi sprzęgło w kombajnie i tak to wyszło.Pozdo 4 all.
Cześć Łukasz !
Mieszkasz w pięknym miejscu. Kotlina Kłodzka - widoki niesamowite.
No byłem w tych okolicach.
Wogóle dolny ślask jest ładny.
Dzięki.Mnie też się tutaj podoba Tylko żeby ziemie były troszkę lepsze.
Witam Wszystkich . Jestem z okolic Bystrzycy Kłodzkiej, mam gospodarstwo 17 ha, kombajnik 512.ciągnik C 360 ,Zeotr 8045. Bywałem na forum juz w zeszłym roku ale dopiero terza się zalogowałem bo myślę, że wiele pożytecznych porad, uwag można będzie się od pozostałych użytkowników foru dowiedzić.
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo