2,361

Odp: Ciekawe filmiki

Laszek to słabo działają u was cyngle, u nas wiedzą co zrobić gdy któryś spotka. To tak poza oficjalnym podejściem do tego problemu.
Trudno jednak je nie podziwiać za tą czujność.

2,362

braciszek kiedys był swiadkiem polowania wilków, nawet zdjecia porobił. wilki były od niego kilkanascie metrów jedne go mijały z prawej inne z lewej.

Rolnik z powołania:-)

2,363

Androl jak jest polowanie zbiorowe na którym są zaproszeni goście a Ty ich nie znasz osobiście to wiesz. Takie mądrości to można tylko w na prawdę wąskim gronie

E 516 na części
Telefon 695 076 269

2,364

Dokładnie w tym tonie napisałem poprzedni post.

2,365

A gości mieliśmy ostatnio chyba pięciu. Co do refleksu, znajomości i umiejętności to bym nie miał zastrzeżeń u naszych snajperów 😁

E 516 na części
Telefon 695 076 269

2,366

Wyszło podobno tylko 100 sztuk https://m.youtube.com/watch?v=FS5GvWlCOKw udało mi się dorwać skrzynie i silniki z mocowaniami we wtorek ma przyjechać, wrzucę to do Borowicza z 86r smile

2,367

Tadeuszchelinski napisał/a:

Wyszło podobno tylko 100 sztuk https://m.youtube.com/watch?v=FS5GvWlCOKw udało mi się dorwać skrzynie i silniki z mocowaniami we wtorek ma przyjechać, wrzucę to do Borowicza z 86r smile

Kilka lat temu był taki silnik ale do roboty a i cena była nie mała to ciekawe ile teraz taki

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

2,368

Głównie zależało mi na skrzyni bo to złoty kruk i mocowania silnika. Całość za 1500 trochę drogo ale trudno hobby kosztuje niestety.

2,369

https://www.youtube.com/watch?v=YaZuR4JbscQ
Fajny komputerek do kombajnu

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

2,370

Fajny

2,371

4000 sobie ceni za ten komputerek

2,372

gdyby to miało jeszcze czujniki strat to moznaby sie pokusic inaczej to za drogo, przynajmniej dla mnie

Rolnik z powołania:-)

2,373

Komplet z czujnikami itd?

2,374

No z czujnikami 4000. Dużo za dużo.

E 516 na części
Telefon 695 076 269

2,375

Siedzi dalej brudny w kabinie, ale gadżecik jest. Za 4tysiaki to wolałbym klimę dołożyć.

2,376 Ostatnio edytowany przez koseś (2018-12-16 11:50:07)

Za 4tysie to musiał by jeszcze loda robić ........

2,377 Ostatnio edytowany przez androl (2018-12-16 11:59:14)

Ja tam tylko taki gadżecik sprawie sobie do kombajnu, koło domu też się przyda. Który wybrać ? najlepiej żeby do 500 zł https://www.olx.pl/oferty/q-dmuchawa-spalinowa/

2,378

Taka dmuchawa do kombajnu to super sprawa

E 516 na części
Telefon 695 076 269

2,379

ja taka przedmuchuje kombajn super się sprawdza ,tylko później operatora trzeba odkurzyć.

2,380

Pietia napisał/a:

vistula ile tym sprzętem obrabiasz, jak szybko idzie w pługu ????

jeśli idzie o orkę to 9,5 km/h,na dużym kawałku robię 2ha na godzinę spalanie ok 12-13 litrów na hektar