Odp: Jaka jutro pogoda?
Niezła amplituda temperatury. Godzina 22 na zewnątrz 2 stopnie, godzina 6 rano 18 stopni, godzina 7 i już 19 stopni.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niezła amplituda temperatury. Godzina 22 na zewnątrz 2 stopnie, godzina 6 rano 18 stopni, godzina 7 i już 19 stopni.
Pogoda jak kobieta jest ......... zmienna .
Podobnie wczoraj po 20 6stopni dziś rano o 5:30 18 stopni i wieje bardzo ciepły wiatr.
:):)
Wczoraj ogrzewanie na max dziś klima , szaleństwo a teraz pada i wieje,
Idealnie na "pryszczenie" Wykorzystałem tą pogodę, jako że tylko 14 ha ozimin opryskane.
w końcu zima zawitała, pada pył i każda dziura nabija śniegu. zabezpieczy może trochę oziminy.
U mnie też się zabieliło i 3 stopnie na minusie
Święta i jak mają byś na plusie 😉
Pół centymetra i minus 1 zima pełną gębą
i jak obyło się u was bez szkód, wiatr duży był, bo u mnie to wiało mocno a deszczu to jak na lekarstwo spadło
troche sie nachodziłem za workami po moczniku
Nie było chętnych by je pozbierać? Mi jak ostatnio ucieka folia z pryzmy kiszonki to odnalazłem ją u sąsiada 200 m dalej (zdążył już nakryć nią drewno).
U mnie o dziwo nic nie nabroiło, poza tym, że był w piątek z wapnem i żeśmy wysypali łódkę zupełnie w innym miejscu niż było planowane. Żeby się łódka nie obaliła. I tak nie chciał wysypywać...
I niestety trzeba było od razu w wichurze szarpać się z plandeką, bo bez rozsiewacza lądowało wapno na polu... szkoda, że polu sąsiada.
U nas na wsi jeden dach zerwany u dalekich sąsiadów i chwilowy brak prądu. Tak ładnie go zdjęło że założyliśmy go z powrotem.
U mnie w rogu na stodole z 30 dachówek poszło
Nie było chętnych by je pozbierać? Mi jak ostatnio ucieka folia z pryzmy kiszonki to odnalazłem ją u sąsiada 200 m dalej (zdążył już nakryć nią drewno).
hehe dobre pewnie pomyslał że dar niebios
u mnie wiatr ucichł ale za to biało się zrobiło
U mnie w rogu na stodole z 30 dachówek poszło
u mnie podobnie plus jeden arkusz blachy nad budynkiem gospodarczym
dziś -3
a wczoraj rano wojna na śnieżki z dziećmi.
Byłem wczoraj za Krakowem to miejscami w okolicach Tarnowa za tydzień jakby rzepak miał kwitnać. Koło Krakowa później. Ogólnie im bliżej do mnie to bardziej sucho. Pogoda się zrobiła to dziś lecę na rzepaki w końcu, ale w nocy zimno.
No u nas z wodą to masakra. Wczoraj byłem zobaczyć na polach to pszenica katastrofa, jedynie przy łąkach gdzie jest niżej to jest niczego sobie bo widać że jest tam wilgoć ale reszta pola to aż się patrzeć nie chce. W sobotę jeździłem z talerzówką na poletkach w lesie to tak samo, pustynia...
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo