9,821

Odp: GG FORUMOWE

Marku a takie cudo w ogóle gdzie można dostać ?

Siły na zamiary zmierz....

9,822

http://www.agrolkutno.pl/opryskiwacz/41 … 71140.html

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

9,823

Pewnie można ale na pewno drożej i mniej dostępne (w Grene za samą linkę wycenili 115.50). Części do budowy to w każdym garażu znajduje się na kilogramy.

9,824

Co do tanich stałociśnieniowych to za te pieniądze brać i się nie zastanawiać 5 lat temu jak się nie miało 1200 to nie było czego szukać.

9,825

Powinien powstać nowy wątek  "  skąpe sknery "
Pewnie to się wielu nie spodoba ale to nic osobistego do kogokolwiek.
A nie łatwiej założyć jeden elektrozawor od nawodnien 1 1/2 cala na wyjściu z pompy przez trójnik  na przelew ?
50zl i gotowe.....

9,826

Koseś jako pomysłodawca załóż taki wątek.

Zrobię pierwszy wpis o tym jak za 1000 zł zrobiłem opryskiwacz ciągany.... ( prace spawalnicze na ukończeniu )

9,827

Co tak drogo ? Ten samojezdny podobno za 500 zrobili
URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/7b27ce741c06fbbf]https://images90.fotosik.pl/108/7b27ce741c06fbbfmed.png[/url]

9,828

koseś napisał/a:

Powinien powstać nowy wątek  "  skąpe sknery "
Pewnie to się wielu nie spodoba ale to nic osobistego do kogokolwiek.
A nie łatwiej założyć jeden elektrozawor od nawodnien 1 1/2 cala na wyjściu z pompy przez trójnik  na przelew ?
50zl i gotowe.....

Dobry pomysl.

9,829

Temat z innej Beczki

Słyszeliście o szkoleniach ADR na przewóz Saletry ? inaczej jak nas złapią to mandacik ?

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

9,830

Już od jakiegoś czasu przewóz więcej niż 1 tony podlega przepisom ADR
https://www.agropolska.pl/prawo/przewoz … m,645.html

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej

9,831

Ja z tego co pamiętam z kursu to rolnik przewożący nawozy dla własnych potrzeb przewozi je na wyłączeniu(czy jakoś to tam się fachowo nazywa), oczywiście mogło się coś zmienić albo ja coś pokręciłem.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

9,832

to w rozsiewacz też tylko do 1 tony? jakas masakra z tymi przepisami.

9,833

rsm....

9,834

Kolejny argument jw

9,835

Krzysiek napisał/a:

Co do tanich stałociśnieniowych to za te pieniądze brać i się nie zastanawiać 5 lat temu jak się nie miało 1200 to nie było czego szukać.

Raczej chodzi o to, czy to w ogóle działa i czy ktoś może podzielić się doświadczeniami smile

Siły na zamiary zmierz....

9,836

Pietia napisał/a:

zorak
Jakie warunki na Łysej Górze kamery nie działają a młody mnie męczy.
Dziękuję

sorki że tak późno
Łysa stoi sad i raczej nie ruszy. Ćwierkały jaskółki że nie dobre spółki ! udziałowcy coś się poróżnili i nie mogą się dogadać.

gg 5118068

9,837

Piotrek a czemu ma nie działać? Budowa jest prosta. Z doświadczenia wiem że w tych tanich  jak coś się psuje to przy głównym zaworze a nie na sekcjach.  Kupować zakładać i się cieszyć.
A no i pamiętajcie że jak macie zwykły rozdielacz to trzeba kupić jeszcze kawał węża na dodatkowy powrót i coś by się podpiąć nim do zbiornika.

9,838

https://www.youtube.com/watch?v=LEILce7s9JY
też tak chce się pobawić. ciekawy jestem ile to kosztuje

Rolnik z powołania:-)

9,839 Ostatnio edytowany przez androl (2019-01-21 12:33:43)

Kolega dostał w prezencie na gwiazdkę od córki z zięciem bilet na taki lot w symulatorze, chyba jest to 20 min ile kosztuje, zapytam bo ma wpaść dziś do mnie.
Wczoraj w szóstkę byliśmy na musicalu piloci, (jak pisałem wcześniej też prezent gwiazdkowy). Fajne nowoczesne widowisko z wykorzystaniem najnowszych komputerowych technik kinowych i teatralnych.

9,840

zorak napisał/a:
Pietia napisał/a:

zorak
Jakie warunki na Łysej Górze kamery nie działają a młody mnie męczy.
Dziękuję

sorki że tak późno
Łysa stoi sad i raczej nie ruszy. Ćwierkały jaskółki że nie dobre spółki ! udziałowcy coś się poróżnili i nie mogą się dogadać.

Szkoda była fajna i blisko baza wypadowa na jedno południe.
dzieki