10,921 Ostatnio edytowany przez farmer1 (2019-02-10 22:04:05)

Odp: Z cyklu znalezione na Allegro

Ja mam tą pts12 i jestem bardzo zadowolony polecam plusem jest też brak łożysk na krancu jeszcze jednym plusem jest to ze ładnie zachodzi prawie tak jak by jechał dwu osiowa

Świat należy do młodzieży Stary robi Młody leży

10,922

koseś napisał/a:

Jeszcze nie kupiłeś ....

Pajej lubi dużo pytać, bo ma wiele pomysłów do realizacji. A z wyborem się nie spieszy smile

Siły na zamiary zmierz....

10,923

Potencjalny nabywca😀😀😀

10,924

Farmer a ile wchodzi na nia? i i jakich łożyskach mówisz? Da radę z tyłu jeszcze dwuosiówkę podpiać, czy kiepsko ?  Dużo dociaża ciagnik?

10,925

jack napisał/a:

Potencjalny nabywca😀😀😀

Z naciskiem na potencjalny smile

10,926

Znam ten opryskiwacz, to mojego kumpla. Z bratem mają trochę hektarów i oprócz tego trochę handlują starzyzną, trochę usług robią.
Zaletą handlowania z Piotrkiem jest to, że ma autolawetę i tanio te klamoty wozi.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

10,927

MAREKPE napisał/a:

Znam ten opryskiwacz, to mojego kumpla. Z bratem mają trochę hektarów i oprócz tego trochę handlują starzyzną, trochę usług robią.
Zaletą handlowania z Piotrkiem jest to, że ma autolawetę i tanio te klamoty wozi.

To podpytaj co z nim nie tak, bo przypuszczam że w pełni sprawnej maszyny nie sprzedaje sie.
Nie kupiłem, bo chciałbym przetestowac a tu albo płynem zalany, a jak nie to sie boją że nie rozmarzniety i kuku mozna zrobic

Rolnik z powołania:-)

10,928

z góry zakładasz już że NIE sprawny...

mdw

10,929

z doświadczenia wiem że jak ktoś sprzedaje to coś jest niesprawne czasem błachostka czasem coś poważnego

10,930

Piotrek sprzętem handluje i jak trafi coś lepszego to tego co aktualnie używa pcha dalej, zadzwoń do niego, to spoko gość i nie kręci za bardzo. Przecież za taką kasę trupa by nie sprzedawał.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej

10,931

zadzwonie, jak nic bliżej nie znajde to sie przejade

10,932

Jak by co to zapraszam do siebie, podjedziemy razem, mieszkam po drodze, a opryskiwacz stoi 20 km ode mnie.

10,933

Pajej napisał/a:

z doświadczenia wiem że jak ktoś sprzedaje to coś jest niesprawne czasem błachostka czasem coś poważnego

Dzięki klientom z takim podejściem ktoś kto sprzedaje coś w uczciwym stanie, bez jakichkolwiek wad nie może tego sprzedać  tongue to teże z doświadczenia . Nie zakładaj od razu, że sprzedaje się coś bo się psuje i ma ukryte wady. Bo tak nigdy nic nie kupisz a i inni choć uczciwi nie sprzedadzą. Mnie nie dziwi, że przy minusowych temperaturach ludzie nie chcą demonstrować pracy opryskiwacza dla klienta który kręci nosem. Nic przyjemnego szykować sprzęt do Zimowania.

10,934

Pajej a 18 m Cię interesuje. Kolega ma Dammana 18m dopytam co i jak jak chcesz. Transport też by miał.

10,935

Piotrek1990 napisał/a:
Pajej napisał/a:

Dzięki klientom z takim podejściem ktoś kto sprzedaje coś w uczciwym stanie, bez jakichkolwiek wad nie może tego sprzedać  tongue to teże z doświadczenia . Nie zakładaj od razu, że sprzedaje się coś bo się psuje i ma ukryte wady. Bo tak nigdy nic nie kupisz a i inni choć uczciwi nie sprzedadzą. Mnie nie dziwi, że przy minusowych temperaturach ludzie nie chcą demonstrować pracy opryskiwacza dla klienta który kręci nosem. Nic przyjemnego szykować sprzęt do Zimowania.

ja tez rozumiem ze w zimie to nie kupno opryskiwacza, jeden juz kupowałem to sie pompa rozpadła przy próbie, własciciel troche upuścił i go wziałem, ale wiem że to nic przyjemnego.

18m... troche mi nie pasuje

10,936

Pajej daj wytyczne dokładnie co ty chcesz ..  ile litrów jaka szerokośc i nie gadaj mi tu o 18 sekcjach to takich  normalnie nie ma i nie będzie .. max 6 i jakie pieniądze ...  nie daleko gość ma z 15 sztuk w niedziele u niego byłem to może coś mi w oko wpadło

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

10,937 Ostatnio edytowany przez Pajej (2019-02-11 21:25:43)

min 2 tys litrów belka 21 dzielona na 7 sekcji (szerszą sie skróci) do 20 tys zł

10,938

Te dziewierzewo to sąsiednią wiocha. Jakby co zapraszam.

10,939

to miał  takie do 20 ale max 4-5sekcji ... takie z większą ilością  kosztują ponad 30 w wzwyż ... chyba że chesz coś z lat produkcji 1990... to co innego

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

10,940 Ostatnio edytowany przez Laszek (2019-02-12 16:00:49)

Colibeer byłem kiedyś u tego gościa w dziewierzewie. A on parę lat temu kupił ode mnie wózek do hedera od 516 i widzę że cały czas się z nim kisi

E 516 na części
Telefon 695 076 269