Odp: Sprzedam maszyny !!
Ile za miga?z jakim walem i ile KM potrzebuje?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Sprzedam maszyny !!
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ile za miga?z jakim walem i ile KM potrzebuje?
to jeszcze do sprzedania talerzówka i volvo z migiem i trochę miejsca na podwórku się zrobi na następne graty ....
Ile za zestaw?
za wszystko 65 tyś. mig z podwójnym wałem kolczastym w zależności od warunków glebowych i konfiguracji terenu od 180 kucy, za volvo coś mniejszego koło 200 KM najprawdopodobniej McComick mtx :walka:
zamiast 400KM 200??
zamiast 400KM 200??
Krzysiek volvo ma 340 km
No dobra 340 to i tak 140 mniej a znając realia to przynajmniej 140 nie mówiąc o Nm
magnum mi wystarcza do grubera, KOWR zabrał mi co nieco ha więc nie ma co tego byka trzymać dla ozdoby.
Wyłączyli z dzierżawy czy nie przedłużyli umowy?
To ile teraz ha będzie do obróbki? Patrząc ile tego sprzętu jest to raczej nie mają ciężkiego żywota
nie przedłużyli dzierżawy na 97 ha przez błąd w papierach 10 lat temu. teraz znowu wystawiają na przetarg ofertowy, wiec jest nadzieja, że odzyskam te grunty. W grudniu udało mi się wydzierżawić 24ha w dwóch kawałkach po sąsiedzku i teraz mam 150ha
Pewnie już ktoś o tą ziemię się dowiadywał być może z załącznikiem dlatego błąd się znalazł. Wój uprawiał działkę na którą miał umowę na 25 lat i drugą którą która leżała odłogiem z 10 lat uprawiał ją rok bez umowy potem im się przypomniało czyja ziemią podpisali umowę tak że kończyły się obie w tym samym czasie gdy chciał wykupić początkowo się zgodzili a gdy znalazł się inny chętny wszystko unieważnili bo "kiedyś nielegalnie zajął ziemię" i żadnej ziemi nie sprzedadzą mu.
Panowie
Sprzedam agregat uprawowo siewny . 3m agregat to kombinacja włóki 2 rzędy zębów i wał packera a z tyłu siewnik Hassia DK300 ze sterownikiem od ścieżek i znaczników przed wschodowych posiada 32lejki i jest na skrzyni przekładniowej Lemkena rocznik 2000 do zabrania za 12tys jak ktoś będzie uparty to taniej
32 lejki na 3 m?
W sąsiedniej wiosce ma amazonkę z taką ilością lejek w 3 rzędach, może już nie, bo widziałem parę dni po zakupie a było to kilka lat temu. Kombinowałem że może to siewnik specjalistyczny np. do traw.
Wojtas daj zdjęcia na tel. 505857445
Panowie zostało parę gratów z 323. Kabina 1.5 tys komplet z błotnikami reszta 2 zł/kg głównie osie zwolnice, skrzynia pośrednia itp.
Mam jeszcze zbierająca Krone 6000 turbo za 10000zl do negocjacji
Wieszaki masz?
Siedzenie nie połamane przydałoby się. i serwo z ramieniem.
Wieszak jeden jest. Gwint u góry dobry na dole spaw.
Siedzenie jest całe tylko bez tapicerki. Poduszka sprAwna i zawór też. Łożyska powymieniane .serwa i ramienia brak.
Mój nr 502606465 jakby co dajcie znać wyśle fotki
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Sprzedam maszyny !!
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo