1

Temat: Baba dla chłopa ze wsi

Jak znajdziesz dziewczynę w mojej okolicy to też Ci mogę sprawdzić ........

2

Odp: Baba dla chłopa ze wsi

koseś napisał/a:

Jak znajdziesz dziewczynę w mojej okolicy to też Ci mogę sprawdzić ........

dobre :walka: o wiosne poczuł :dance: ale jak podejscie Pajeja takie jak do opryskiwacza to jego baba to  bedzie już tylko  własna graba... :red:

mdw

3

lol:lol::lol:

4

Dobre 😂😂😂

Siły na zamiary zmierz....

5

Ale się czepiliscie wszyscy chłopa taki jest i nie zmienicie tego przez takie gadanie

6

jeden co się za mną wstawił, dzięki.

Rolnik z powołania:-)

7

Ja żadnej złośliwości do Ciebie nie mam tylko mam w sąsiedniej wiosce kolegę co też jest starym kawalerem i sprzęty na 20 ha ma wszystkie nowe bo na żonę i dzieci nie wydaje  smile
Więc luzik do naszych żartów ....

8

Nie spinaj tak gaci,  to wszystko żarty choć szczera prawda :beer:

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

9

koseś napisał/a:

Ja żadnej złośliwości do Ciebie nie mam tylko mam w sąsiedniej wiosce kolegę co też jest starym kawalerem i sprzęty na 20 ha ma wszystkie nowe bo na żonę i dzieci nie wydaje  smile
Więc luzik do naszych żartów ....

Ja nie jestem kawalerem z chytrości, tylko jak do tej pory żadna SENSOWNA dziewczyna nie poznała sie na moich zaletach
Co do żartów to ja rozumiem i nie gniewam sie żartujcie sobie, mnie te żarty też smieszą

10 Ostatnio edytowany przez Piotrek1990 (2019-02-22 20:13:53)

Zależy jak wysoko poprzeczkę stawiasz Pajej a co masz swoją osobą do zaoferowania tongue wszystko ma swój złoty środek. 
A tak można odebrać trochę,  że jesteś mało konkretny z dużymi wymaganiami . Bo nie wiesz czy dobrze się rozkłada i nie sprawdzisz czy pompa dobrze ciągnie 😆 a mamy sezon zimowy i w sumie nic w tym dziwnego że takie rzeczy tylko po związani się z maszyną ( mówię oczywiście o opryskiwaczu 😋 )

11

lol:lol::lol:

Najgorsze są  takie których się nie da rozłożyć.... lol:lol::lol:

12

Wtedy bida. Ciecz aż kipi ze zbiornika a guzik z roboty 😀

13

Piotrek1990 napisał/a:

Zależy jak wysoko poprzeczkę stawiasz Pajej a co masz swoją osobą do zaoferowania tongue wszystko ma swój złoty środek. 
A tak można odebrać trochę,  że jesteś mało konkretny z dużymi wymaganiami . Bo nie wiesz czy dobrze się rozkłada i nie sprawdzisz czy pompa dobrze ciągnie 😆 a mamy sezon zimowy i w sumie nic w tym dziwnego że takie rzeczy tylko po związani się z maszyną ( mówię oczywiście o opryskiwaczu 😋 )

Teraz to poprzeczki nie ma komu stawiać wysoko, wcześniej myśle że była na średnim poziomie, tj kilku dałem kosza, ale i ja czesto kosze dostawałem, teraz to nie ma nawet gdzie kogo zapoznać

14

Myślałem, że prawie nic a okazało się,że to taka cicha woda, casanova wink Jeszcze sa fajne madre laski uwierz.

15

Pajej, Nie wiem jak masz na imię . Ale z tego co kojarzę jesteś w moim wieku. Uwierz mi, że wiem o czym mówię. Sam miałem dziewczynę mając 16-18 lat. Potem długo długo długo nic bo jakieś 7 lat. Bo żyłem w przekonaniu, że wszystkie fajne dziewczyny są już dawno w związkach. I że w ogóle która chciałaby związać się z Rolnikiem. Bo co to za zawód... ale naprawdę to było błędne przekonanie. Człowiek za dużo wymagał od potencjalnej dziewczyny a sam ile oferował?
Trzeba zmienić myślenie. Otworzyć oczy bo nawet możesz nie wiedzieć, że miłość swojego życia mijasz przechodząc obojętnie. smile ale nie o tym temat

16 Ostatnio edytowany przez mw_marcin (2019-02-23 20:19:12)

Temat o opryskiwaczach smile Ale jak to mówią: kto wybrzydza ten nie rucha.. Pryska znaczy

17 Ostatnio edytowany przez Pajej (2019-02-23 20:43:33)

Zrozum ja teraz nie mam gdzie kogoś poznac, pole dom, czasem jakies szkolenie rolnicze (same chłopy) i gdzie kogos poznać? inprez juz w okolicy nie ma gdzies dalej jechac nie ma z kim bo wszyscy znajomi dzieciaci i takie to błedne koło, a wymagań nie mam duzych tj zeby wygladem  nie straszyła 95% dziewczyn ma wygląd ok drugi warunek to zeby miała w miarę poukładane w głowie, Miałem doczynienia z psychicznymi podziekuje.
Wiem że sa fajne i wolne dziewczyny co z tego jak poza moim zasiegiem, wiem, bo próbowałem. Obecnieprzyjaxnie sie z jedna taką co mi kosza dała i słuchanie tego że ona biedna nikogo nie ma, nikt jej nie chce dobija mnie
Ostatnio coś mam doła od kilku dni smutny chodze bez powodu nawet mnie nie cieszy pierwszy wyjazzd w pole w tym roku, może dlatego taki otwarty na zwierzenia jestem

18 Ostatnio edytowany przez androl (2019-02-23 22:39:13)

Ponoć co czwarty Polak ma problemy psychiczne. Według niektórych 90% ma jakieś odchyły. Ja powiedziałbym że nie ma ludzi bez jakiegoś fioła. Więc i ten wymóg odpuść wink
Od lipca 500+ na pierwsze dziecko :dance: przelicz :play:

19

Pajej napisał/a:

Obecnieprzyjaxnie sie z jedna taką co mi kosza dała i słuchanie tego że ona biedna nikogo nie ma, nikt jej nie chce dobija mnie

W wolnym tłumaczeniu jej słowa brzmią:
"Sorry, że Cię olałam, jak tylko cokolwiek zaproponujesz jestem na tak i będę Twoja"

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

20

Bo niekiedy jak kobiety mówią nie to znaczy tak