Odp: Wiosna 2019
Sąsiad podłamany, pod koniec maja czwarta córka ma mu się urodzić. Nie wiem czy dalej będzie próbował zrobić dziedzica, bo dalszy sąsiad ma pięciu chłopaków.
Znajomy znowu chciał córkę a sami chłopaki. Za 6 razem się udało
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosna 2019
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sąsiad podłamany, pod koniec maja czwarta córka ma mu się urodzić. Nie wiem czy dalej będzie próbował zrobić dziedzica, bo dalszy sąsiad ma pięciu chłopaków.
Znajomy znowu chciał córkę a sami chłopaki. Za 6 razem się udało
cieszcie się że macie dzieciaki
Ty też możesz chyba mieć, do tego żona nie jest konieczna.
może mam a o tym nie wiem, kto wie
Pajej Cicha woda
Jak by miał, to by płacił i płakał że dużo
może mam a o tym nie wiem, kto wie
Wiatropylny chyba nie jesteś przecież :nie_wiem:
Pajej a co wyszło z tym opryskiwaczem co go oglądałeś ?
Gość pojechał do francji, bo jakaś okazja mu się trafiła, w okolicach weekendu na być w pl to wtedy podjadę.
Cały dzień pada i halny na Pomorze zawitał jeszcze takiej wiosny nie było, bynajmniej ja nie pamiętam żeby nic się nie porwało i zniszczyło
sporadycznie było ale nie tak..
Cały czas u nas piździawa , przedwczoraj na kamieniach to myślałem że łeb urwie, tak już dobre 2 tygodnie z małymi przerwami. Rzepak wymaga już regulacji i jęczmień na grzyba by wypadało prysnąć .... na niedzielę szykuje się 20 stopni i 50 W porywach do 90 wiaterek...
Nic nie mów u mnie głodny kizeryt i saletra w bag stoją a tu cały dzień pada
ciągle pada ,,,,, jak musi uzupełnić braki to lepiej teraz.. nawozy posiane widać że działa,
U mnie zaczęło pod wieczór padać , od kolegów z Dolnego Śląska przyszło
:pa::pa::pa: jak coś poprosić to podeślemy.
Ja tam sieje w deszcz nawet do Leszka doleciało https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c90c969ae22.jpg
jakiś znany zestaw ..:brawo::brawo::brawo:
Padało solidnie przez całą noc. Pada i teraz. Wieje całkiem całkiem. Mój rzepak jeszcze się zbiera do ruszenia. Jak było Ciepło to było sucho. Nawozu siać nie można było. Jak nawóz posiałem zrobiło się i mokro i zimno. Także czekam na wiosnę. Rzepak tez czeka. Jedynie co widać, że pszenica się zbiera
to ja poproszę deszcz bo u mnie coś nie może się zebrać, tylko wieje
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosna 2019
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo