Odp: Powiedzcie coś o sobie
E tam koseś głupoty gadasz , pewnie poprzedni właściciel co niedzielę dzwoni żeby silnika posłuchać😁
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 124 125 126 127 128 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
E tam koseś głupoty gadasz , pewnie poprzedni właściciel co niedzielę dzwoni żeby silnika posłuchać😁
solek01 napisał/a:Witam właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem ciągnika 323 z 90 roku. Kiedyś już miałem 303 . Mam nadzieję że pomożecie walczyć ze słabościami tego traktora.
Szczęśliwy to jest co to się pozbył. 🤣🤣🤣
no cóż :D:D.dodać. pomożemy,,
koseś napisał/a:solek01 napisał/a:Witam właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem ciągnika 323 z 90 roku. Kiedyś już miałem 303 . Mam nadzieję że pomożecie walczyć ze słabościami tego traktora.
Szczęśliwy to jest co to się pozbył. 🤣🤣🤣
no cóż :D:D.dodać. pomożemy,,
A jak dojdziesz do tego że lepiej go na części rozprzedać niż remontować, to kupców tu też znajdziesz
Potrzebuję jeszcze kupić akumulatory czy takie wystarczą?
według tego konfiguratora powinien być ok
https://customersearch.varta-automotive … 154/result
TANIA 140 i będzie ok
Ja w 323 mam 185 , pali bez problemu przy -10 zalany płynem.
Potrzebuję jeszcze kupić akumulatory czy takie wystarczą?
takie jenoxy mam u siebie we forszu i daja radę byle kable klemy i rozrusznik był sprawny to kręcą dobrze
chyba też się na niego skuszę, jeszcze popytam lokalnie, ale znając życie taniej nie będzie .
Ma ktoś maila do Piotra? bo chciałem odblokować funkcje na forum
Na jakim napięciu, 12/24V działa oświetlenie w 323 bo nie wiem jakie żarówki kupować?
Możesz też napisać prywatną wiadomość do Piotra z prośbą o odblokowanie funkcji. W 323 oświetlenie masz na 24v.
Wiadomości nie bardzo chodzą.
To co mam zrobić aby mi odblokował? i jaki ma ten mail bo nie widzę go nigdzie w regulaminie
W profilu Piotra masz odnośnik Email , kliknij i otworzy Ci się okno do napisania wiadomości...
ZT 300 kujawsko pomorskie inowroclawski.
Mam na sprzedaz tego forschrtitta
Z ogłoszeniami to na olx , na tym forum panują zasady dobrego wychowania i wypada najpierw się przedstawić.
Witam wszystkich forumowiczów, na imię mam Gracjan jestem z okolic Nysy.
Cześć
Hej!
Witam
Strony Poprzednia 1 … 124 125 126 127 128 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo