Odp: GG FORUMOWE
O kurła!
http://www.youtube.com/watch?v=oFEkZx2UT2s
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1072
http://www.klasyczny.com/forum/viewtopi … 6128#p6128
+103 / -1
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 499 500 501 502 503 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
O kurła!
To dlatego że Wojtas wie że musi oszczędzać posty bo forum nie daje możliwości napisania ich więcej niż 10000 - nie jest to forum alfy
Z tym limitem 10tyś to prawda?
Jak tak to cóż zostanie stworzyć nowego usera .... poznacie go po awatarze
Krzysiek musisz sprawdzić i się przekonamy
Z tym limitem 10tyś to prawda?
NIE :dance:
ufff
Szwagier ma problem. Kupił ładowacz czołowy stoll używkę nie wiem co to za model czarny obdrapany chyba dość długo gdzieś leżał.
Założył do JD 6605 albo 6506 nie pamiętam dobrze.
No i k... nie chce podnosić. zmierzył ciśnienie 185 bar. Podpinał się różnie, nawet bezpośrednio siłowniki pod tylne szybkozłącza i dupa przy 185 barach podniósł BB do rozsiewacza o 2 szt nie ma mowy! Podkręcił ciśnienie na 210 i ledwo daje radę... Miał też podpięte siłowniki bezpośrednio pod szybkozłącza drugiego JD i to samo. Siłowniki wyglądają na oryginały nic nie cieknie. Przewody nie pogięte żadnych zabezpieczeń jak w HDS nie ma....
Co może być ?
Teraz tak siedzę i myślę że chyba Marcin nie smarował sworzni ale to chyba by tak nie trzymało...
sprawdzić przewody elastyczne, a najlepiej wymienić jak stare i sparciałe.
pytanie czy uszczelnienia na tłokach są ok bo jak będą sparciałe to będą przepuszczały olej przez siebie i ni hu ja nie podniesie ciężaru a dwa to czy rozdzielacz którym operuje nie ma zardzewiałych suwaków bądź nie są podrapane bo to też nic nie da no i pytanie skąd pobiera główne ciśnienie
Szwagier ma problem. Kupił ładowacz czołowy stoll używkę nie wiem co to za model czarny obdrapany chyba dość długo gdzieś leżał.
Założył do JD 6605 albo 6506 nie pamiętam dobrze.
No i k... nie chce podnosić. zmierzył ciśnienie 185 bar. Podpinał się różnie, nawet bezpośrednio siłowniki pod tylne szybkozłącza i dupa przy 185 barach podniósł BB do rozsiewacza o 2 szt nie ma mowy! Podkręcił ciśnienie na 210 i ledwo daje radę... Miał też podpięte siłowniki bezpośrednio pod szybkozłącza drugiego JD i to samo. Siłowniki wyglądają na oryginały nic nie cieknie. Przewody nie pogięte żadnych zabezpieczeń jak w HDS nie ma....
Co może być ?
Teraz tak siedzę i myślę że chyba Marcin nie smarował sworzni ale to chyba by tak nie trzymało...
Przykład może z dupy ... ale w cyklopie miałem to samo. Tak jak ktoś wspomniał sprawdzić uszczelniacze na tłokach. Jak puszczają to olej się przelewać będzie a jak całkiem się roz...pierdzielą to nawet pustego nie podniesie. Tez żeśmy się głowili co jest grane aż rozebrałem tłok a tam rozdupczone uszczelniacze. Po wymianie jak ręką odjął
ja też tak miałem że przewody elastyczne były tak sparciałe że w środku się odrywały i zatykały kanały
W pozycji opuszczanie opada dobrze? W położeniu neutralnym opada sam ?
Uszczelniacze można zdiagnozować podając ciśnienie z jednej strony tłoka a z drugiej wąż do "wiadra kontrolnego wycieków". Do listy do sprawdzenia poza uszczelniaczami i wężami ( mogły się rozwarstwiać wewnątrz dołożył bym sprawdzenie dławików w siłownikach czy są drożne i czy włożone prawidłowo.
Z siłownika nie cieknie a siłownik jednostronny...
Panowie szczególnie ci którzy mają problem z podwyższonym poziomem cukru we krwi. (Nie mówię już o cukrzykach którzy mają powyżej 150)
Kiedyś żona zmierzyła mi na czczo i było 108 i podobnie, nawet pod 120. Przypadkiem jeden gość poradził mi pić taką jakąś tam herbatkę 2-3 razy dziennie. Se pomyślałem że to ściema ale co tam sprobuje. Po tygodniu picia spadło mi do poziomu 85-95. Jak się skończyła i nie piłem jakiś czas to cukier znowu o ok 20 w górę. Tak więc polecam. Koszt żaden a jak pomaga to czemu nie. Nazywa się to Bio Gluk sekret zakonnika
Ziółka zawsze najlepsze np. żołądkowa z miętą.
Panowie szczególnie ci którzy mają problem z podwyższonym poziomem cukru we krwi. (Nie mówię już o cukrzykach którzy mają powyżej 150)
Kiedyś żona zmierzyła mi na czczo i było 108 i podobnie, nawet pod 120. Przypadkiem jeden gość poradził mi pić taką jakąś tam herbatkę 2-3 razy dziennie. Se pomyślałem że to ściema ale co tam sprobuje. Po tygodniu picia spadło mi do poziomu 85-95. Jak się skończyła i nie piłem jakiś czas to cukier znowu o ok 20 w górę. Tak więc polecam. Koszt żaden a jak pomaga to czemu nie. Nazywa się to Bio Gluk sekret zakonnika
A wypróbuję, co prawda mam cukrzycę ale może coś podziała... Chociaż na takie rzeczy to morwa biała głównie.
Na ciśnienie polecam sok z aroni działa lepiej od tabletek pod język....
Żona miała jazdy i pomogło....
A mnie znowu coś zgaga muszę pojechać do lekarza masakra
A mnie znowu coś zgaga muszę pojechać do lekarza masakra
Najlepiej samemu dojść co Ci ją wywołuje, wtedy eliminujesz z diety te produkty.
Strony Poprzednia 1 … 499 500 501 502 503 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo