Odp: GG FORUMOWE
No szkoda że nie zadzwoniłeś dał bym ci namiar na operatora powiedział by ci co jest grane, konkretny hy hy hy
A to znasz dobrze go? Jak możesz to podpytaj go o tego większego. Ja wieczorem albo jutro przedzwonię do Ciebie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 502 503 504 505 506 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No szkoda że nie zadzwoniłeś dał bym ci namiar na operatora powiedział by ci co jest grane, konkretny hy hy hy
A to znasz dobrze go? Jak możesz to podpytaj go o tego większego. Ja wieczorem albo jutro przedzwonię do Ciebie.
Byłem dziś na półmaratonie Poznańskim mój czas to 1:54 dla mnie super wynik.
Znam 7 km mam do niego popytam kolegi większy to ten z literka i na końcu
Byłem dziś na półmaratonie Poznańskim mój czas to 1:54 dla mnie super wynik.
:walka: gratulacje :walka:
Znam 7 km mam do niego popytam kolegi większy to ten z literka i na końcu
Tak
To teraz na JD polujesz?
A tam JD na TDi
Pietia napisał/a:Byłem dziś na półmaratonie Poznańskim mój czas to 1:54 dla mnie super wynik.
:walka: gratulacje :walka:
Dziękuje Marku
Panowie a co myślicie i co powiecie o new Holland seria TM tak ok 140 do 170 km jak to się sprawuje może ktoś ma
ciągniki dobre ale one nie stały, troche sie najezdziłem za takim i nic normalnego nie znalazłem
Widzą mi się one
modele 175 i 195 odradzają ze wzgledu na pompy wtryskowe i ehr-y
majstry na ile sie ustawia tak fabrycznie wtryski do c-360 tylko bez tam żadnych tolerancji dla starych pomp jak to mi niejedni gadają ze jak pompa słaba to ciśnienie mniejsze bo to guzik prawda tylko muszę znać fabryczne ciśnienie wtryskiwaczy ?
16 MPa mi mechanik zawsze ustawia
To teraz na JD polujesz?
Tak
Kombajn ?? weź lepiej koło i walnij się nim w czoło .... tyle ci powiem
To jaki jest najlepszy odkąd pamiętam to Ci haziaje koło mnie tylko JD żaden inny
W sąsiedniej wiosce znajomy chciał kupić nowego tucano 320 ale miejscowy diler to wkurzył i kupił JD W540. Pieniądze wyszły mu te same a wydajności nie ma co porównywać. A na wiosce zanim były lexiony to były mf 7278 i jeden JD WTS9680. Mieli z nim jakiś problem w rzepaku który nie był spalony bo zapychal się na wylocie do sieczkarnia. Jak był potraktowany randapem to Lux, to samo w zbożu jak było trochę zielonego a u nich na polach swego czasu różne cuda były
Kombajn ?? weź lepiej koło i walnij się nim w czoło .... tyle ci powiem
Po pierwsze robiony w Niemczech
Po drugie tańszy niż claas
Po drzecie prościejszy niż claas
Mam też 550 lexiona ale też lubią się zapalić a heder vario w nim porażka...
Poratuje mnie Ktoś może dyszami do Berthouda? potrzebuję też zawór stałociśnieniowy
Strony Poprzednia 1 … 502 503 504 505 506 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo