Odp: Wiosna 2019
No u mnie w ciągu ostatniego czasu tj w ciągu około miesiąca spadły niecałe 3 litry/metr. Cieszcie się Panowie którzy dostaliście wiecej
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosna 2019
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No u mnie w ciągu ostatniego czasu tj w ciągu około miesiąca spadły niecałe 3 litry/metr. Cieszcie się Panowie którzy dostaliście wiecej
A tu pszenica jara nie chce wzejść...
Mój łubin tez nie chce. Puścił kiełek i koniec.
A teraz się zastanawiam co będzie z kukurydza która niektórym wzeszła a ma być po -3.
Laszek, ziemię masz pewnie podobną do mojej. Nie dość ze lekka to moment i sucha a opady nas skutecznie omijają. Wczoraj wyglądało za deszczem a parę razy parę kropli.
1mm
u mnie leje jak z cebra teraz
6mm i na razie skończyło
u mnie leje jak z cebra teraz
Nie denerwuj ludzi😭 w dodatku zimno jak diabli, trza będzie iść po kalesony
Drzewka ogaciłem....
Śnieg sypie :stu:
Ja wykonałem zabieg wodą święconą w porzeczkach. Tak trochę bez przekonania ale żeby nie było że nie zrobiłem nic prognoza mówi -1 ja obstawiam -3
23.30 0*C Dachy siwe
Wczoraj jak wracałem z za Torunia to do Poznania cały czas padało, a jak dojechałem do domu to nie widać żeby spadła jedna kropla deszczu, w nocy było - 1.5
yokoslaw napisał/a:u mnie leje jak z cebra teraz
Nie denerwuj ludzi😭 w dodatku zimno jak diabli, trza będzie iść po kalesony
miesiąc prawie nie padało wiec szału nie ma
U mnie rano 1° C za to w nocy spadło 6mm deszczu
2 na minusie było. Nic nie padało. Rzepak się zwinął
-2 zobaczymy,co dalej,
Patrząc na oś czasu radaru opadów. Ten wieczorno-nocny froncik szedł do mnie i rozmył się na linii Płońsk-Ciechanów-Przasnysz. Przymrozki to u mnie nadają na 2-3 następne noce, qq przynajmniej jeszcze nie wyjdzie.
Termometr a środku pola zatrzymał się na -4.
Ten koło domu -1.
Wstałem późno a podobno było siwo....
Krzysiek. O 7 rano miałem szron na oknach dachowych. Auta były całe Siwe. -2 było po 4 nad ranem
11,5 mm w nocy a rano o 8-ej biało od śniegu
U nas przez noc 4 mm bez przymrozków, przez cały weekend majowy spadło tylko 11 lub aż 11 mm
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Wiosna 2019
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo