Odp: 303, 300
na allegro to w ogolę szybko wszystko się dzieje:D:P mówię Ci jeszcze na autogiełdzie go wystaw tam się nic nie płaci bo to normalna gazeta zresztą moim zdaniem popularna przynajmniej w mojej okolicy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » 303, 300
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na allegro to w ogolę szybko wszystko się dzieje:D:P mówię Ci jeszcze na autogiełdzie go wystaw tam się nic nie płaci bo to normalna gazeta zresztą moim zdaniem popularna przynajmniej w mojej okolicy
przez internet dam rade dac tam ogłoszenie?
dzięki bardzo wojtas
Piotrek a powiedz mi tak szczerze ile ten twój forszaj pali? Tak z ciekawości pytam
powiem ci Martin że nie pali dużo to co w nim najlepsze to właśnie silnik,jak robiłem nim w lesie to zawsze rano wlewałem 20 litrów ropy i starczało mi to na 7-8 godzin pracy a ciągałem nim drzewa a dokładnie tartaczke w jedną stronę z obcążeniem a w drugą na pusto
Jakby mi kapusta lepiej wzeszła w portfelu to już dawno bym wziął ten ciągnik. Niestety już kupiłem inną maszynę w tym roku i fundusz inwestycyjny jest wyczerpany
Tylko że w atogiełgie trzeba płaci za kontakt a i tak to samo jest na allegro więc dla kupującego lepsze jest allegro.
tak tylko że autogiełda różni się tym od allegro że dociera do ludzie którzy nie posiadają internetu ponieważ drukuje gazetę i te ogłoszenia będą tez w gazecie:D:P płacić można jak ktoś chce a jak nie chce to po bodajże 7 dniach numer sam wyskakuje no chyba ze sie zapłaci to nr jest od razu ale z drugiej strony opata tez jest niewielka:D:P
No po 7 dnaich samo sie poakzuje i jest nomralna oferta z numerem i wszystkimi danymi;D
nie ma ktoś na sprzedanie zt 303 z okolic centrum Polski??
daj moze taka wiadomosc w dziale kupie.
Koledzy mam do sprzedania ciągnik FORTSCHRITT ZT 303 z dokumentami na części. Na razie posiadam praktycznie wszystkie części. Rozmroziłem silnik i postanowiłem go rozebrać. Telefon 691 562 421.
Panowie co powiecie o forszaju zt300 za 4900zł?? Niby bez napędu ale wszystko jest w nim sprawne i z papierami , skrzynia pięknie wchodzi nowe światła i oczywiście zarejestrowany. Czy waszym zdaniem lepiej dołożyć drugie tyle i kupić ZT303 ??? Bo 303 to ceny tak od 9000zł się zaczynają i są bez papierów. Co mi radzicie?? od razu mówię że nie mam żadnych bagnistych ziem.:hmmm:
Od razu odradzam!!! lepiej dołóż i kup z napędem 4x4, bez przedniego napędu moc jest nie wykorzystana, szkoda kasy, zapału i trudu, oraz paliwa. Lepiej niech będzie bez świateł, brudny i do malowania, ale żeby miał przedni napęd.
A najlepiej kup oba;-) 300 będzie na części...
http://www.allegro.pl/item695608418_cia … mtz_5.html Ja ci tego polecam.
http://www.allegro.pl/item695608418_cia … mtz_5.html Ja ci tego polecam.
Tak widziałem go już na allegro ale przewóz drogi mam niedaleko mnie znajomego który przewozi takie rzeczy to mi krzykną 6000zł bo to ciężki ciągnik.
A jeszcze jedno idzie założyć do zt300 przedni napęd?? Mam możliwość dokupić cały komplet za ok 1200zł tylko nie wiem czy zt300 ma jakieś wejścia pod napęd.:hmmm:
Daj sobie spokój z zakładaniem napędu a przewóz nie może być droższy niż 2zł z kilometra a może ten co sprzedaje by ci go przywiózł a przecież na transport można utargować.Dzisiaj przyjrzałem musie i z żalem muszą przyznać że tylne koła ma 30 na 18 a powinien mieć 34 18 jak na przodu ma 20 na 16.Myślałem że to 303D jak możesz to szukaj takiego bo ma koła od 323 czyli na tyle 34 na 18 a na przodzie 20 na 16 a to bardzo duża zaleta przekonasz się jak zakopiesz maszyne.
Dlaczego gdy kola z przodu ma 16/20 to z tyłu musi miec 18/30? Ciagnik bedzie szybszy czy zmieni sie rozklad sil?
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » 303, 300
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo